Închide meniul

Mesajul lui Raul Cătinaș: ”Voi oferi un meci exploziv!” Lupta are loc pe 4 septembrie

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 27 august 2021, 15:28

Mesajul lui Raul Cătinaș: ”Voi oferi un meci exploziv!” Lupta are loc pe 4 septembrie

Raul Cătinaș revine în ring pe 4 septembrie, după o pauză de mai miulți ani, atunci când luptă în gala GLORY din Rotterdam.

GLORY

Mesajul lui Raul Cătinaș este unul pozitiv înainte de întoarcerea în ring după mai mulți ani de pauză. Luptătorul român este convins că va câștiga lupta cu Nordine Mahieddine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este locul 6 în clasamentul Glory la categoria grea, având 3 victorii și 3 înfrângeri în această promoție, și un palmares de 26-10 în toată cariera.

De partea cealaltă, Cătinaș este al patrulea greu român ce luptă în Glory. Primul a fost Daniel Ghiță, urmat de Benny Adegbuyi și de Cătălin Moroșanu. Este debutul său în această promoție, însă Cătinaș are un palmares de 41 de victorii și 6 înfrângeri. Impresionant este numărul de KO-uri reușite de Raul, nu mai puțin de 33.

Mesajul lui Raul Cătinaș: ”Mulțumesc că îmi sunteți alături!”

Raul Cătinaș a părut foarte încrezător la conferința de presă organizată de Glory, când a fost față în față cu adversarul său.

Raul a declarat că vrea să ajungă cel mai bun și se va concentra pe fiecare adversar ce îi este pus în față. Acesta a avut un mesaj și pentru fanii săi:

Reclamă

”Mai e puțin până la reîntoarcerea mea în ring după o lungă perioada de timp. Vă mulțumesc tuturor celor care îmi sunteți alături si aveți încredere in mine. Vă voi oferi un meci exploziv”, a fost mesajul postat de luptătorul român.

Recomandări
  • Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae
  • Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!”
  • Cine va fi golgheterul Ligii 1?

    Vezi rezultatele

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
    Citește și