Închide meniul

Ce riscă vedeta care și-a luat la palme soția de față cu toată lumea de Revelion!

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2023, 14:51

Reclamă
Ce riscă vedeta care și-a luat la palme soția de față cu toată lumea de Revelion!

TMZ

Cei doi și-au făcut o vacanță de sărbători în Mexic, dar lucrurile între ei au degenerat.

Președintele UFC, cea mai mare promoție de MMA din lume, Dana White, este în mijlocul unui scandal. Acesta a fost filmat în timp ce se pălmuiește cu soția într-un club de fițe din Mexic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi și-au făcut o vacanță de sărbători în Mexic, dar lucrurile între ei au degenerat. Cei doi s-au luat la palme, prima care a lovit fiind soția. În replică, Dana i-a dat și el o palmă, ce-i drept mult mai ușoară. Apoi, ambii soți s-au lovit peste mâini, până când au intervenit mai multe persoane între ei.

În urma scandalului, ambii soți și-au cerut scuze în mediul public. Aceștia au spus că erau beți, iar incidentul nu a lăsat urmări. Mai mult, ambii și-au continuat vacanța în Mexic.

Ce riscă vedeta care și-a luat la palme soția?

La câteva zile de la incident, Dana White se află pe punctul de a fi dat afară din funcția de președinte al UFC-ului. Acesta ocupă postul de 20 de ani, fiind una dintre cele mai cunoscute persoane din lumea sporturilor de contact.

Firma care deține UFC începând din 2021, Endeavor, a anunțat că a deschis o anchetă și că vor lua o decizie în zilele care urmează. În urma scandalului, acțiunile Endeavor au scăzut cu 6%, ceea ce a dus la o situație tensionată între acționari și președintele UFC.

Reclamă
Reclamă 4

Este pentru prima dată când Dana White este cel care pune UFC-ul într-o asemenea postură. De-a lungul timpului au fost mai mulți sportivi ce s-au certat cu legea. Unii dintre ei având, de asemenea, probleme cu soțiile sau iubitele. Unii dintre ei au fost dați afară după astfel de scandaluri.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și