Închide meniul

Ce s-a întâmplat cu bărbatul bătut de Mike Tyson în avion acum un an. Fostul campion are probleme mari

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 5 decembrie 2023, 16:35 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 18:42

Ce s-a întâmplat cu bărbatul bătut de Mike Tyson în avion acum un an. Fostul campion are probleme mari

TMZ

Mike Tyson a vorbit despre incidentul ce a devenit celebru pe Internet. Fostul boxer a bătut un pasager într-un avion.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul bătut de Mike Tyson în avion acum un an? Deși lucrurile păreau că s-au liniștit, fostul campion mondial la categoria grea poate avea probleme mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victima a decis să apeleze la un avocat și să meargă în justiție. Asta după ce stabilise cu Tyson ca niciunul să nu depună plângere la poliție. Incidentul a avut loc în aprilie 2020, atunci când Tyson l-a lovit cu pumnul în figură de mai multe ori pe bărbat.

Scandalul a pornit după ce acesta nu îl lăsa în pace pe Mike, fiind situat câteva rânduri mai în spate în avion.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul bătut de Mike Tyson în avion acum un an

La un an și jumătate de la incident, bărbatul a decis să apeleze la un avocat. Înainte de a-l acționa în judecată, acesta i-a cerut lui Tyson 450.000 de dolari pentru a renunța la proces. Confirm victimei, suferă de dureri mari de cap și de gât de la acele lovituri, și a pierdut mai multe locuri de muncă din cauza notorietății incidentului.

Informația a fost confirmată de avocatul lui Tyson, care a anunțat că clientul său nu va plăti această sumă.

Reclamă

Mike Tyson a avut mai multe probleme cu legea în trecut, fiind de mai multe ori după gratii. Tyson poate avea probleme mari dacă va fi dat în judecată și va fi găsit vinovat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și