Închide meniul

Chisora și-a salvat cariera după ce l-a bătut pe Pulev la decizie împărțită!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 10 iulie 2022, 10:40

Chisora și-a salvat cariera după ce l-a bătut pe Pulev la decizie împărțită!

Chisora și-a salvat cariera după ce l-a bătut aseară pe bulgarul Pulev la decizie. Doi arbitri i-au dat lui decizia iar al treilea lui Pulev.

Profimedia

Chisora și-a salvat cariera aseară. Greul din UK venea după 3 înfrângeri la rând și nu mai avea mai speranțe de a continua dacă pierdea cu Pulev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicul a fost învins în ultimii 2 ani de Usyk și de două ori de Jo Parker, toate cele 3 meciuri fiind la decizie.

Acesta a reușit însă un meci foarte bun și a câștigat la decizie împărțită în fața lui Pulev. A fost o revanșă binemeritată pentru Chisora. Acesta pierduse cu Pulev în 2016. Și atunci a fost tot un Split Decision.

Interesant este cum au punctat arbitrii judecători. Fiecare boxer a avut un arbitru de casă. Arbitrul Ezekiev din Bulgaria i-a dat meciul lui Pulev, 116-112. Arbitrul Gray din UK i-a dat meciul lui Chisora, 116-112. Iar cel de-al treilea arbitru, presupus a fi imparțial, Pineda din Panama, i-a dat meciul lui Chisora la doar o rundă diferență, 116-114.

Practic, dacă Pulev ar fi câștigat o rundă în plus ar fi fost un meci de egalitate.

Reclamă

Pentru Pulev, înfrângerea nu pică deloc bine. Deși a ajuns la 41 de ani, bulgarul este la doar a treia înfrângere în carieră. Doar Wladimir Klitschko și Anthony Joshua au reușit să îl învingă, ambii prin KO.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și