Close

Chisora și-a salvat cariera după ce l-a bătut pe Pulev la decizie împărțită!

Avatar photo

De Florian Ceafalău
Publicat: 10 iulie 2022, 10:40

Chisora și-a salvat cariera aseară. Greul din UK venea după 3 înfrângeri la rând și nu mai avea mai speranțe de a continua dacă pierdea cu Pulev.

Reclamă
Chisora și-a salvat cariera după ce l-a bătut pe Pulev la decizie împărțită!

Profimedia

Britanicul a fost învins în ultimii 2 ani de Usyk și de două ori de Jo Parker, toate cele 3 meciuri fiind la decizie.

Reclamă

Acesta a reușit însă un meci foarte bun și a câștigat la decizie împărțită în fața lui Pulev. A fost o revanșă binemeritată pentru Chisora. Acesta pierduse cu Pulev în 2016. Și atunci a fost tot un Split Decision.

Interesant este cum au punctat arbitrii judecători. Fiecare boxer a avut un arbitru de casă. Arbitrul Ezekiev din Bulgaria i-a dat meciul lui Pulev, 116-112. Arbitrul Gray din UK i-a dat meciul lui Chisora, 116-112. Iar cel de-al treilea arbitru, presupus a fi imparțial, Pineda din Panama, i-a dat meciul lui Chisora la doar o rundă diferență, 116-114.

Practic, dacă Pulev ar fi câștigat o rundă în plus ar fi fost un meci de egalitate.

Pentru Pulev, înfrângerea nu pică deloc bine. Deși a ajuns la 41 de ani, bulgarul este la doar a treia înfrângere în carieră. Doar Wladimir Klitschko și Anthony Joshua au reușit să îl învingă, ambii prin KO.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
11:16 Laurențiu Reghecampf nu exclude varianta revenirii la FCSB: ”Atunci să fiți siguri că am să fiu și antrenorul echipei” 10:40 EXCLUSIVBillel Omrani va avea probleme de acomodare la FCSB! „Fără să îi jignesc, CFR nu e Steaua” 10:24 Anamaria Prodan, apel disperat către amanta lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a putut cere Corinei Caciuc 9:43 Dumitru Dragomir pune presiune pe Edi Iordănescu și pe tricolori, înaintea meciului cu Finlanda (vineri, 21:45, Antena1 și AntenaPLAY): ”Dacă nici pe ăștia nu îi batem, pe cine atunci?” 9:26 Victor Angelescu a dat verdictul în scandalul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga: ”Așa este la orice club din lume” 9:00 EXCLUSIVDrama trăită de Boban Nikolov, ultimul transfer al lui Gigi Becali, la FCSB! ”Îmi venea să sar de la balcon” 8:59 Nicolae Stanciu, sprijin total pentru Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România (vineri, 21:45, Antena 1 și Antena PLAY): ”Îmi doresc ca eu și ceilalți colegi ai mei să îl ajutăm” 21
sept.
23:40
AS.ro LIVE | Cătălin Oprișan, ediție specială înainte de Finlanda – România. Meciul e vineri, 21:45, pe Antena 1 și AntenaPLAY
21
sept.
23:39
EXCLUSIVEdi Iordănescu, promisiune uriașă pentru fani înainte de Finlanda – România: „Muncim zi și noapte pentru asta!”. Meciul e vineri, 21:45, pe Antena 1 și AntenaPLAY
21
sept.
23:02
Huiduieli în masă în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a! Scene tulburătoare înainte de Scoția – Ucraina
Pe același subiect
S-a făcut ”coadă” la Sandu Lungu. 4 luptători s-au oferit deja să se bată cu el în decembrie
FIGHT • 21 sept., 9:59
S-a făcut ”coadă” la Sandu Lungu. 4 luptători s-au oferit deja să se bată cu el în decembrie
Mesajul lui Sandu Lungu pentru cel care l-a amenințat cu bătaia. ”A zis că vine să îmi dea KO dar nu s-a ținut de cuvânt”
FIGHT • 18 sept., 11:37
Mesajul lui Sandu Lungu pentru cel care l-a amenințat cu bătaia. ”A zis că vine să îmi dea KO dar nu s-a ținut de cuvânt”
Sandu Lungu, victorie cu emoții! Meciuri spectaculoase în gala iFight HEROES - Toate rezultatele
FIGHT • 17 sept., 12:50
Sandu Lungu, victorie cu emoții! Meciuri spectaculoase în gala iFight HEROES – Toate rezultatele
Close