Închide meniul

Combate Global e duminică dimineața în AntenaPLAY de la 06:00! Nebunie în cușcă LIVE din Miami

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 9 martie 2023, 16:21

Combate Global e duminică dimineața în AntenaPLAY de la 06:00! Nebunie în cușcă LIVE din Miami

Combate

În main event, Irene Cabello Rivera se bate cu Jade Jorand. Este un duel între două luptătoare europene, Irene fiind din Spania, iar Jade din Franța.

Combate Global e duminică dimineața în AntenaPLAY de la 06:00. Nu mai puțin de 5 super meciuri de MMA îi așteaptă pe fanii MMA-ului latino. Luptători din Costa Rica, Chile, Mexic, Spania, Franța și SUA vor lupta pentru fanii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În main event, Irene Cabello Rivera se bate cu Jade Jorand. Este un duel între două luptătoare europene, Irene fiind din Spania, iar Jade din Franța. Spanioloaica are un palmares impresionant. Aceasta a fost la un pas de UFC în 2016. A participat atunci la show-ul The Ultimate Fighter, dar nu a trecut de primul meci.

La doar 1 an distanță, Irene a semnat cu Rizin, cea mai puternică promoție din Japonia și una dintre cele mai tari din lume. Acolo a reușit o victorie și o înfrângere, după care a semnat cu Combate Global.

Combate Global e duminică dimineața în AntenaPLAY de la 06:00

Iată mai jos programul complet al galei transmise de AntenaPLAY în acest week-end. Cele 5 meciuri culminează cu lupta dintre două fete. De asemenea, mai mulți luptători latino sunt pe fight card.

FIGHT CARD

Reclamă

1. Mauricio Cubillo (10-7) Costa Rica vs Alex Gonzalez (4-4) SUA
2. Gaston Manzur (12-8) Chile vs Chris Ocon (6-2) SUA
3. Ramon Vizcarra (6-4) Mexic vs Ismael Zamora (5-2) Mexic
4. Justin Vazquez (9-2) SUA vs Roberto Romero (6-2) SUA
5. Irene Cabello Rivera (9-6) Spania vs Jade Jorand (2-2) Franța

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și