Închide meniul

De ce nu participă Sandu Lungu la concursurile de dat palme. Explicația dată de ”Muntele Bihorului”

Antena Sport Publicat: 3 august 2023, 12:23

Reclamă
De ce nu participă Sandu Lungu la concursurile de dat palme. Explicația dată de ”Muntele Bihorului”

Heroes Fight League

De ce nu participă Sandu Lungu la concursurile de dat palme? Explicația a venit chiar de la marele luptător. Acesta consideră că nu mai poate duce loviturile într-o disciplină unde nu ai voie să te aperi. Sandu Lungu preferă luptele de MMA, acolo unde are un palmares impresionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lungu are 48 de ani și o cariera incredibilă în spate. Cel poreclit Muntele Bihorului a fost campion mondial de Judo și are aproape 50 de victorii la profesioniști în sporturile de contact.

Sandu a luptat atât în kickboxing cât și pe reguli de MMA. Aceasta din urmă este și marea lui pasiune. Sandu este singurul român ce a luptat în Pride, celebrul circuit din Japonia din anii 90-2000. De asemenea, a avut rezultate notabile la profesioniști, printre altele făcându-l KO pe celebrul Mighty Mo.

În ultimul an, luptătorul din Oradea a revenit în cușca de MMA, după o pauză de 4 ani. Lungu luptă în galele Heroes Fight League, transmise de Antena 1 și AntenaPLAY. Acesta are 3 victorii din tot atâtea meciuri.

De ce nu participă Sandu Lungu la concursurile de dat palme

Recent, Lungu a postat un clip în care explică de ce nu participă la concursurile de dat palme. Un ”sport” criticat de mulți profesioniști pentru impactul asupra creierului. Sandu Lungu e de aceeași părere, spunând că pentru el loviturile ar fi prea mult, având în vedere vârsta și pumnii încasați de-a lungul timpului în cariera sa. Chiar și așa, Sandu spune că tinerii curajoși ar trebui să se înscrie pentru că premiile la astfel de concursuri, acolo unde este arbitru, sunt foarte mari.

Reclamă
Reclamă 4

”Nu e cazul la mine să particip pentru că am o vârstă și nu cred că aș mai putea să duc, să mă expun așa. Am luat o grămadă de pumni la viața mea și nu știu dacă aș mai putea duce. Sunt băieți puternici care te pot doborî dintr-o lovitură. Una e la MMA unde te aperi, bagi bărbia în piept, mai ripostezi. Așa când îl lași să te lovească e altceva.”, a spus Lungu pe contul lui de TikTok.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și