Închide meniul

Doi luptători din Bellator vin să lupte în iFight HEROES! Anunțul făcut de ”Bombardierul” Pascu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2022, 17:24 / Actualizat: 14 aprilie 2022, 19:31

Doi luptători din Bellator vin să lupte în iFight HEROES! Anunțul făcut de ”Bombardierul” Pascu

Anunțul a fost făcut chiar de cel mai important luptător al promoției, și unul dintre promoterii HFL, Ion Pascu.

Heroes Fight League Facebook

Doi luptători din Bellator sunt aproape de a semna cu promoția Heroes Fight League. Anunțul a fost făcut chiar de cel mai important luptător al promoției, și unul dintre promoterii galelor HEROES, Ion Pascu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Este foarte important să aducem în România luptători care au evoluat la cel mai înalt nivel. Bellator este una dintre cele mai tari promoții de MMA din lume, alături de UFC, ACA sau ONE. Cei doi vor lupta în gala din această vară”, a spus Pascu pentru AS.ro.

Acesta a dezvăluit câteva din planurile de viitor: ”Avem mai multe surprize pentru fanii promoției noastre. Vom aduce luptători de valoare, care să crească nivelul acestui sport în România. Ne pregătim să semnăm cu 2 sportivi ce au luptat în Bellator, dar surprizele nu se opresc aici”, a spus Ion Pascu.

Galele iFight HEROES pot fi revăzute pe www.Antenaplay.ro – CLICK AICI

”Bombardierul” nu este nici el străin de Bellator. Acesta are 4 meciuri în celebra promoție, ultimul în 2020, când a câștigat în fața italianului Stefano Paterno.

Reclamă

Pascu este cel mai important nume din MMA-ul românesc, care luptă în țară. Acesta a evoluat în gale de renume ca Bellator, BAMMA, Cage Warriors, ACA sau Abu Dhabi Warriors. De anul trecut, Pascu luptă în promoția iFight HEROES, având 3 victorii din tot atâtea meciuri.

Pe lângă Pascu s-au făcut remarcați și alți sportivi români. Florin Pîrtea, Sorin Gogu, Mădălin Pîrvulescu sau Mihai Iorga sunt câțiva dintre sportivii români ce au impresionat în meciurile lor.

Galele iFight HEROES pot fi revăzute pe www.Antenaplay.ro – CLICK AICI

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și