Închide meniul

”FAKE BOXING” Florian Ceafalău, despre cele 3 lucruri jenante din Mayweather vs Logan Paul

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 7 iunie 2021, 12:47

”FAKE BOXING” Florian Ceafalău, despre cele 3 lucruri jenante din Mayweather vs Logan Paul

Profimedia

”FAKE BOXING”. Meciul dintre Mayweather și Logan Paul a fost extrem de criticat de fani.

”FAKE BOXING”. Acesta este singurul mod în care putem cataloga meciul dintre Mayweather și Logan Paul. Știm cu toții că meciul nu a fost pe bune. Știm cu toții că Logan Paul nu este un boxer. Știm cu toții că Mayweather a mai avut 2 astfel de meciuri spectacol, cu luptători pe bune, și i-a făcut KO pe amândoi. Mayweather și Logan Paul nu au avut un meci de box, pentru că acest lucru implică ca cel puțin unul dintre luptători să își dorească să câștige acest meci, lucru ce nu s-a întâmplat. Cei doi au făcut un antrenament cu public, pe foarte mulți bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile acestea hibride au început să își facă apariția din ce în ce mai des în ultimii ani. Boxul este sabotat din interior de lupte cu sau între vedete, ce pun uneori în umbră meciurile adevărate de box. Nicio persoană cu capul pe umeri nu se poate aștepta ca un nimeni în box să îi poată pune probleme lui Mayweather, și nimeni nu se aștepta să fie un meci competitiv. Însă aceste meciuri au obiectivul de a ne amuza, ceea nu s-a întâmplat la meciul dintre Mayweather și Logan Paul, lucru ce s-a manifestat și în public, în runda a 8-a, când fanii au început să huiduie prestația celor doi.

Meciul a oferit mai multe momente și aspecte jenante. Iată mai jos 3 dintre ele, deși lista poate fi mult mai lungă.

Rezultatul nu e jenant dar meciul a fost oribil

Cum spuneam, nu se aștepta nimeni ca Logan Paul să realizeze ceva cu Mayweather. Nici nu era obligatoriu să vedem un KO. Dar meciul a arătat oribil. A început după o coregrafie evidentă, cu Logan Paul lansând 20 de croșee la finalul primei runde, evident pe lângă și în blocaj. Lucrurile au devenit greu de privit din runda a 5-a, când Logan Paul abia stătea în picioare, iar Mayweather s-a chinuit cât a putut să îl țină așa în ultimele 3 runde.  Înțeleg că oi fi avut clauză să nu îl faci KO, dar dacă omul nu mai poate, fă un bine tuturor și pune punct. Ultimele 3 runde au fost cu adevărat greu de privit, iar meciul per total a lăsat o impresie foarte proastă.

Comentariul, mai jenant decât meciul pe alocuri

Un alt aspect jenant a fost comentariul. Doi dintre cei invitați la microfon au fost niște oameni care nu au legătură cu boxul. Doi băieți care au un show la TV, ceva de genul. Cei doi au avut un comentariu absolut jenant, ca să nu îi jignesc pe oameni. Unul dintre ei a spus despre Logan Paul, la finalul rundei a cincea, că ”s-a p*șat pe el” între reprize. Pur și simplu asta a zis. Și nu a fost singura remarcă de acest gen. Incredibil ca un eveniment de o asemenea amploare să aibă parte de doi băieți paraleli cu acest sport care și-au bătut joc de sportivi și de acest meci.

Reclamă

Jake Paul, mai penibil decât Logan Paul

Deși a luat bătaie 8 reprize și s-a chinuit să termine meciul în picioare cu tot ajutorul adversarului, Logan Paul nu a fost cel mai jenant Paul din sală. Fratele său, probabil sub influența anumitor substanțe, a oferit unele scene greu de digerat pentru cine s-a uitat la meci. Camerele au fost pe el aproape după fiecare repriză, momente în care era extrem de agitat, de parca în ring chiar se întâmpla ceva. Mai mult, comentariile sale gen ”fratele meu are 3-2 la runde”, ”e egalitate” sau ”Logan tocmai ce l-a bătut pe Mayweather”, când Logan abia supraviețuia în ring, toate venite dintr-o stare agitată și țipate către cameră, au oferit alte momente jenante ce s-au adăugat la impresia foarte proastă pe care a lăsat-o acest eveniment.

În concluzie, Mayweather vs Logan Paul a eșuat în a oferi fanilor un show. Pe lângă prestația celor doi, evenimentul a avut mai multe elemente ce au tras în jos spectacolul. Un eșec destul de mare pentru Mayweather, care ar trebui să regândească puțin aceste meciuri, altfel riscă să cadă în penibil după o carieră strălucitoare. Înțeleg că banii contează, dar totuși…

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și