Close

Mayweather vs Logan Paul, rezultat surpriză! Meciul a fost catalogat ca o ”rușine” de majoritatea fanilor

Avatar photo

De Florian Ceafalău
Publicat: 7 iunie 2021, 11:43

Mayweather vs Logan Paul s-a terminat la finalul celor 8 runde, lucru ce nu a fost apreciat de fanii ce au cumpărat PPV-ul și nici de cei care au venit în sală să asiste la acest spectacol ciudat.

Reclamă
Mayweather vs Logan Paul, rezultat surpriză!

Profimedia

Mayweather vs Logan Paul, rezultat surpriză! Meciul s-a terminat după toate cele 8 runde, lucru la care nu se aștepta nimeni, mai ales la cum a decurs meciul. Floyd l-a lăsat pe youtuber să stea în picioare până la final, ba chiar a făcut eforturi în a trage de timp în runda a șasea, când Logan deja nu mai putea să stea în picioare deși nu încasase foarte multe lovituri.

Reclamă

Meciul nu a avut un câștigător, deoarece așa a prevăzut regulamentul special pentru acest meci, dar a fost clar că fiecare rundă a fost câștigată de cel care chiar a făcut box la viața lui.

Mayweather vs Logan Paul, rezultat surpriză! Fanii se așteptau la un KO

Majoritatea celor care au cumpărat PPV la acest meci, și cei care au venit în sală pentru a asista la această luptă, așteptau un KO din partea lui Mayweather, cel mai bun boxer din ultimii 20 de ani. Chiar dacă a ajuns la 44 de ani și a luptat cu un adversar mai tânăr și mai masiv, diferența de nivel a fost una uriașă între cei doi, și vizibilă în ring.

Chiar și așa, Mayweather i-a permis lui Logan Paul să termine în picioare meciul, lucru ce nu a dat bine pentru nimeni. Ba chiar la începutul ultimei runde, a opta, fanii au început să fluiere. Aceștia își doreau un KO, dar Mayweather probabil că avea o înțelegere cu Logan pentru a termina meciul la finalul celor 8 runde.

Reclamă

Un alt moment în care fanii și-au manifestat nemulțumirea a fost la final, când announcer-ul galei le-a cerut să aplaude meciul dintre cei doi. Aproape nimeni nu a aplaudat, ba chiar unii dintre fani au fluierat momentul.

Schimb de amabilități între cei doi dar fanii nu i-au iertat

La finalul meciului, cei doi au dat un scurt interviu în ring. Mayweather a declarat că s-a distrat în ring cu un adversar mai tânăr, a promis ca va reveni cu un nou meci special și le-a mulțumit celor care au plătit pentru acest meci. Măcar atât a putut face, dacă nu a reușit să le ofere KO-ul dorit de aceștia.

În schimb, Logan Paul a fost foarte rezervat. Acesta s-a bucurat că a boxat cu Mayweather și le-a cerut oamenilor să îl lase să mai învețe puțin box înainte de a intra iar în ring. Un lucru de apreciat, având în vedere că abia a dus 8 runde până la final cu un adversar care a lăsat-o mai moale în ultimele 3 runde.

Nu la fel de politicoase au fost comentariile fanilor după meci. Aceștia au considerat meciul o rușine, iar faptul că Mayweather a boxat ”la mișto” nu a fost apreciat nici de fani, nici de alți boxeri sau luptători cunoscuți. Comentariile acestora asupra meciului au fost în totalitate negative.

Reclamă
EMISIUNI
Miodrag Belodedici, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
19:50 CM 2022 Franța – Danemarca 2-1. „Dubla” lui Kylian Mbappe a adus victoria pentru Les Bleus! Campioana mondială s-a calificat în optimi 19:44 UPDATECM 2022 | Kylian Mbappe, 31 de goluri pentru naționala Franței! Are mai multe goluri la Mondial decât Zidane și Platini 19:38 CM 2022 | Cum arată în timp real clasamentele grupelor Cupei Mondiale. Franţa, prima echipă calificată în optimi 18:52 FotoFiica lui Ion Țiriac a surprins pe toată lumea! Decizia luată la 25 de ani 18:21 FotoCM 2022 | Cum a reacționat soția lui Robert Lewandowski după golul reușit de starul polonez în Polonia – Arabia Saudită 2-0 18:01 Florin Răducioiu nu şi-a primit banii de la Dinamo: „Nu mi-am primit salariile restante! Mi-au lăsat un gust amar!” 17:33 FotoFlorentin Petre a cedat după atacurile soției: „Îmi asum ce s-a întâmplat! Când greșești, trebuie să recunoști!” 17:22 Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria! Ce mesaje au trimis fanii unguri 17:07 FotoCM 2022 | Robert Lewandowski, primul gol din carieră la Campionatul Mondial! Polonezul a izbucnit în lacrimi. Imagini emoționante 16:48 CM 2022 | Polonia – Arabia Saudită 2-0. Robert Lewandowski a început să plângă după ce a marcat primul său gol la un Campionat Mondial
Pe același subiect
Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria! Ce mesaje au trimis fanii unguri
FIGHT • 17:22
Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria! Ce mesaje au trimis fanii unguri
Fata care a bătut un băiat într-un meci de MMA luptă vineri seara pe Antenaplay.ro
FIGHT • 16 nov., 13:46
Fata care a bătut un băiat într-un meci de MMA luptă vineri seara pe Antenaplay.ro
Înfrângere dureroasă pentru Negumereanu! Luptătorul român, făcut KO în gala UFC din New York
FIGHT • 13 nov., 1:26
Înfrângere dureroasă pentru Negumereanu! Luptătorul român, făcut KO în gala UFC din New York
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Close