Închide meniul

Mayweather vs Logan Paul, rezultat surpriză! Meciul a fost catalogat ca o ”rușine” de majoritatea fanilor

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 7 iunie 2021, 11:43

Mayweather vs Logan Paul, rezultat surpriză! Meciul a fost catalogat ca o ”rușine” de majoritatea fanilor

Profimedia

Mayweather vs Logan Paul, rezultat surpriză!

Mayweather vs Logan Paul, rezultat surpriză! Meciul s-a terminat după toate cele 8 runde, lucru la care nu se aștepta nimeni, mai ales la cum a decurs meciul. Floyd l-a lăsat pe youtuber să stea în picioare până la final, ba chiar a făcut eforturi în a trage de timp în runda a șasea, când Logan deja nu mai putea să stea în picioare deși nu încasase foarte multe lovituri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul nu a avut un câștigător, deoarece așa a prevăzut regulamentul special pentru acest meci, dar a fost clar că fiecare rundă a fost câștigată de cel care chiar a făcut box la viața lui.

Mayweather vs Logan Paul, rezultat surpriză! Fanii se așteptau la un KO

Majoritatea celor care au cumpărat PPV la acest meci, și cei care au venit în sală pentru a asista la această luptă, așteptau un KO din partea lui Mayweather, cel mai bun boxer din ultimii 20 de ani. Chiar dacă a ajuns la 44 de ani și a luptat cu un adversar mai tânăr și mai masiv, diferența de nivel a fost una uriașă între cei doi, și vizibilă în ring.

Chiar și așa, Mayweather i-a permis lui Logan Paul să termine în picioare meciul, lucru ce nu a dat bine pentru nimeni. Ba chiar la începutul ultimei runde, a opta, fanii au început să fluiere. Aceștia își doreau un KO, dar Mayweather probabil că avea o înțelegere cu Logan pentru a termina meciul la finalul celor 8 runde.

Un alt moment în care fanii și-au manifestat nemulțumirea a fost la final, când announcer-ul galei le-a cerut să aplaude meciul dintre cei doi. Aproape nimeni nu a aplaudat, ba chiar unii dintre fani au fluierat momentul.

Reclamă

Schimb de amabilități între cei doi dar fanii nu i-au iertat

La finalul meciului, cei doi au dat un scurt interviu în ring. Mayweather a declarat că s-a distrat în ring cu un adversar mai tânăr, a promis ca va reveni cu un nou meci special și le-a mulțumit celor care au plătit pentru acest meci. Măcar atât a putut face, dacă nu a reușit să le ofere KO-ul dorit de aceștia.

În schimb, Logan Paul a fost foarte rezervat. Acesta s-a bucurat că a boxat cu Mayweather și le-a cerut oamenilor să îl lase să mai învețe puțin box înainte de a intra iar în ring. Un lucru de apreciat, având în vedere că abia a dus 8 runde până la final cu un adversar care a lăsat-o mai moale în ultimele 3 runde.

Nu la fel de politicoase au fost comentariile fanilor după meci. Aceștia au considerat meciul o rușine, iar faptul că Mayweather a boxat ”la mișto” nu a fost apreciat nici de fani, nici de alți boxeri sau luptători cunoscuți. Comentariile acestora asupra meciului au fost în totalitate negative.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și