Închide meniul
VIDEO

Gala de box de la Monaco a fost LIVE în AntenaPLAY. Jeremy Bernardin l-a învins pe Joe Callea în main event

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2023, 0:00

Gala de box de la Monaco a fost LIVE în AntenaPLAY. Jeremy Bernardin l-a învins pe Joe Callea în main event

Două speranțe ale Franței la box profesionist se bat în main event.

A fost spectacol total în gala de box de la Monaco, ce a fost LIVE în AntenaPLAY. În main event-ul galei, Joe Callea şi Jeremy Bernardin au oferit o luptă pe cinste, care a contat pentru centura WBC Intercontinentală de Tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi pugilişti şi-au dat pumni cu nemiluita, iar la final cel care s-a bucurat a fost Jeremy Bernardin. Acesta s-a impus prin decizie în faţa lui Joe Callea

Video cu ultima rundă a luptei dintre Joe Callea şi Jeremy Bernardin

Gala de box de la Monaco e AICI, în AntenaPLAY

Stirea iniţială. 

Joe Callea este boxerul favorit la câștigarea centurii. Acesta are un palmares imaculat, de 7 victorii în tot atâtea meciuri. La doar 23 de ani, Joe a debutat la profesioniști în 2021. De atunci a strâns un palmares foarte bun. În decembrie a învins un boxer cu experiență, pe Patrick Bartos. Acesta din urmă avea peste 40 de meciuri la profesioniști. Victoria i-a dat ocazia lui Callea să boxeze pentru centura WBC Intercontinentală la Tineret.

Reclamă

Adversarul său este Jeremy Bernardin, de asemenea din Franța. Acesta este chiar mai tânăr decât adversarul său, având 22 de ani. Jeremy are 9 victorii și 2 înfrângeri in carieră. Ultima înfrângere a fost în mai anul trecut. Atunci, francezul a pierdut cu Ștefan Vodă, un român stabilit în Belgia. Vodă este neînvins la profesioniști în 13 meciuri. Acesta s-a impus prin KO în prima repriză și a cucerit centura Benelux pusă în joc.

Gala de box de la Monaco e sâmbătă în AntenaPLAY de la ora 21:00

Iată mai jos fight card-ul galei:

Reclamă 4 / 0/3

1. Marco Donato 0-0 Franța vs Samouel Niculescu 0-0 Cehia – 4 runde
2. Alberto Frati 1-1 Italia vs Ryan Fakhfakh 0-0 Bosnia – 6 runde
3. Valentin Pizzolorusso 0-1 Italia vs Srdjan Nikolic 3-1 Bosnia – 6 runde
4. Kamel Balul 0-3 Franța vs Yvan Ferrero 0-0 Cehia – 6 runde
5. Omar Abbouzi 0-3 Franța vs Dhiya Hammami 0-0 Tunisia – 6 runde
6. Kevin Gerad 0-0 Tunisia vs Wilfried Florentin 2-0 Franța 6 runde
7. MAIN EVENT Meci pentru centura WBC Intercontinentală de Tineret
Joe Callea 7-0 Franța vs Jeremy Bernardin 9-2 Franța – 10 runde

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și