Închide meniul

Gala de MMA din Serbia, transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY. Victorie pentru Iska Ismailov! Doi români au fost pe fight card

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 17 februarie 2023, 23:20

Gala de MMA din Serbia, transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY. Victorie pentru Iska Ismailov! Doi români au fost pe fight card

sbc

Doi luptători români vor lupta și ei în evenimentul ce are loc în Sombor, Serbia.

Gala de MMA din Serbia a fost transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY. Doi luptători români au urcat în cușca de MMA pentru meciuri la profesioniști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 22.25: Victorie pentru Iska Ismailov! Românul l-a învins pe Bozidar Trivunovic! Iska a finalizat în repriza a doua printr-un Armbar!

Update 22.00: Începe lupta celui de-al doilea român din gala din Serbia! Iska Ismailov se bate cu sârbul Bozidar Trivunovic.

Update 21.10: Buzadzic SER l-a învins pe Miroslav Tubic prin K.O!

Update 21.05: Înfrângere pentru Lucian Dragomir în fața lui Filip Bozinovski! Românul a fost finalizat prim Armbar din garda adversarului.

Reclamă

Update 20.55: Începe lupta primului român! Lucian Dragomir se luptă cu nord-macedoneanul Filip Bozinovski!

Update 20.40: Lakic a fost învins de Dojcinovic!

Update 20.30: A început gala de MMA din Serbia! Primul duel este cel dintre Luka Lakic și Nemanja Dojcinovic, ambii din Serbia.

Reclamă 4 / 0/3

Știrea inițială

Una dintre cele mai tari promoții de MMA din Estul Europei, Serbian Battle Championship, va putea fi urmărită astăzi în AntenaPLAY. Doi luptători români vor lupta și ei în evenimentul ce are loc în Sombor, Serbia.

Lucian Dragomir va fi primul care urcă în cușcă. Acesta se antrenează la Bullterriers Academy în București alături de Mihai Simion. Tânărul luptător are 2 meciuri la profesioniști, ambele în galele iFight HEROES.

Al doilea român care va lupta în Serbia este Iska Ismailov. Originar din Azerbaidjan, Iska este stabilit de mai mulți ani în România, terminând Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești. Mai mult, Iska este și căsătorit cu o româncă.

Acesta are un palmares foarte bun la profesioniști, de 3 victorii din 4 meciuri. Ultima luptă a fost în iFight HEROES, în martie anul trecut, când s-a impus prin strangulare la sol.

GALA VA PUTEA FI VĂZUTĂ LA ACEST LINK, AZI LA 20:30 — CLICK AICI 

Gala de MMA din Serbia – Fight Card

1. Luka Lakic SER vs Nemanja Dojcinovic SER
2. Lucian Dragomir RO vs Filip Bozinovski FYR
3. Dusan Buzadzic SER vs Miroslav Tubic SER
4. Dusan Zeljko SER vs Slobodan Rasevic SER
5. Nikola Durdev SER vs Igor Dodevski FYR
6. Bozidar Trivunovic SER vs Iska Ismailov RO
7. Zoran Zeljko SER vs Ivica Trogrlic CRO
8. Dzevad Muftic BIH vs Nasar Kalantari IRA
9. Vaso Bakocevic MUN vs Davor Matic BIH

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și