Închide meniul

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Meci uriaș pentru Benny Adegbuyi

Antena Sport Publicat: 3 mai 2023, 10:16

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Meci uriaș pentru Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi - Sofian Laidouni LIVE VIDEO în gala Glory 86

  • Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai
  • Meci uriaș pentru Benny Adegbuyi

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Evenimentul din Germania va fi transmis de cea mai tare plaformă online din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai important meci este cel al lui Benny Adegbuyi. Românul are o șansă uriașă de a se califica în turneul de la categoria grea. Cei doi Glory au reluat modelul lansat de K-1 pe vremuri și vor face o piramidă de mai mulți luptători la categoria grea.

Benny se bate cu Sofian Laidouni. Pentru sportivul român este șansa revanșei după ce a fost învins în ultimele două meciuri de Antonio Plazibat și Jamal Ben Saddik. Marocanul a fost depistat pozitiv după meci și rezultatul a fost declarat no contest.

Reclamă

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai

Evenimentul va avea 7 meciuri de kickboxing de cel mai înalt nivel. Pe lângă meciul lui Benny, alte două lupte ies în evidență. Enriko Kehl se bate cu Guerric Billet, lupta fiind un title eliminator pentru titlul la categoria ușoară deținut de marocanul Tyjani Beztati.

În main event-ul galei, thailandezul Petpanomrung Kiatmuu se bate cu Ahmad Chikh Mousa pentru centura de campion la categoria pană.

Reclamă

Fight Card-ul galei:

1. +95kg Preliminarii Uku Jurjendal Estonia vs Mantas Rimdeika Lituania
2. 85kg Joilton Lutterbach Brazilia vs Juri de Sousa Portugalia
3. 77kg Chico Kwasi Olanda vs Robin Ciric Olanda
4. 55kg Sarah Moussadak Franța vs Giuliana Cosnard Argentina
5. 70kg Enriko Kehl Germania vs Guerric Billet Franța
6. 85kg Hamicha Maroc vs Sofiane Gelin Franța
7. +95kg Benny Adegbuyi România vs Sofian Laidouni Franța
8. 65kg Petpanomrung Kiatmuu Thailanda vs Shmad Chikh Mousa Germania

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY
AntenaPLAY • 25 mart., 19:11
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY! Câte bilete au cumpărat fanii români
Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)!
AntenaPLAY • 25 mart., 18:05
OFICIAL | Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)! Anunţul FRF
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor