Închide meniul
VIDEO

Gala iFight Heroes 7 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Sandu Lungu, victorie fantastică la 48 de ani cu Dejan Bubic

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iunie 2023, 22:47 / Actualizat: 2 iulie 2023, 21:49

Gala iFight Heroes 7 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Sandu Lungu, victorie fantastică la 48 de ani cu Dejan Bubic

Sandu Lungu, victorie uriaşă la 48 de ani

Captură AntenaPLAY

Gala iFight Heroes 7 a putut fi urmărită în format LIVE VIDEO pe AntenaPLAY vineri, de la ora 20:00. Cele mai importante lupte ale galei au fost cele ale lui Radu Zarioiu şi Sandu Lungu. Meciurile pot fi vizionate pe Antena 1 sâmbătă, de la ora 23:50.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Zarioiu a pierdut lupta pentru titlul Heroes la categoria mijlocie, în timp ce Sandu Lungu, în vârstă de 48 de ani, s-a luptat cu un sârb cu 12 ani mai tânăr decât el, Dejan Bubic.

Video cu lupta lui Sandu Lungu, care a fost în direct în AntenaPLAY

Update 22:50: Sandu Lungu a câştigat meciul cu Dejan Bubic, după ce adversarul său a renunţat după prima repriză.

Update 22:30: Radu Zarioiu a pierdut lupta pentru titlu cu Rafael Aronov. Lupta se va vedea sâmbătă, de la ora 23:50, pe Antena 1.

Update 20:00: A început gala iFight Heroes 7, care este în direct în AntenaPLAY.

Reclamă

Gala iFight Heroes 7 LIVE VIDEO în AntenaPLAY şi pe Antena 1

Gala iFight Heroes 7 va debuta în forţă vineri, de la ora 20:00, în direct pe AntenaPLAY. Meciul de deschidere va fi unul în care se vor lupta două fete, Anamaria Balaș şi Leyla Shebel.

Amatorii luptelor vor putea urmări în AntenaPLAY vineri 7 meciuri deosebit de interesante, urmând ca sâmbătă, pe Antena 1, să aibă posibilitatea de a-i vedea în cuşcă pe Radu Zarioiu şi Sandu Lungu.

Radu Zarioiu se va lupta chiar la el acasă, în Vâlcea, cu israelianul Rafael Aronov, într-un meci pentru titul Heroes la categoria mijlocie. Israelianul face parte din forțele speciale și are deja o centură de campion în palmares.

Reclamă 4 / 0/3

Sârbul provine din box și a promis să îi dea KO rapid celui poreclit „Muntele Bihorului”. De altfel, toate meciurile lui Bubic, indiferent că au fost de box, kickbox sau MMA, s-au terminat înainte de limită.

Sandu Lungu: „De mult nu s-a mai întâmplat un eveniment de o asemenea avengură”

Sandu Lungu continuă să impresioneaze pe toată lumea la cei 48 de ani ai săi. Pe 3 septembrie el va împlini 49 de ani. Cunoscutul luptător român a mărturisit că nu avea de gând să mai lupte în acest an, dar că a fost convins de evenimentul din Vâlcea, unul organizat impecabil.

Va fi o gală dinamică. Cred că va fi un eveniment aşteptat de vâlceni. De mult nu s-a mai întâmplat un eveniment de o asemenea avengură.

El vine din box (n.r.: Dejan Bubic), e mai mult expert pe lupta pe braţe. Dar asta mie îmi convine, că stă la bătaie, nu fuge. Probabil va fi un contact direct de la început, schimb de pumni. Acum ce o fi! În ceea ce priveşte ameninţările, am primit ameninţări de la oameni mai grei decât el. Nume mai mari. Sunt obişnuit! Mie îmi plac provocările, altfel n-aş mai face”, a declarat Sandu Lungu la AS.ro LIVE.

Anul ăsta, sincer, nu am mai vrut să lupt. Dar a sunat telefonul şi când am văzut cine e, n-am scăpat. Eu nu sunt adept la ieşiri, nu am vicii cu alcool. Probabil de asta m-am şi conservat. Cu alimentaţia sunt ‘mâncău’, aşa… toată viaţa am fost mare. Am mai ţinut şi diete, dar parcă îmi place. Dacă mănânc, sunt şi tare, dacă nu mănânc, sunt şi slab”, a subliniat cunoscutul luptător român.

Iată mai jos fight-card-ul galei:

1. Meci în deschidere semi-pro 57kg Anamaria Balaș vs Leyla Shebel
2. 66kg Andrei Sîrbu vs Alexandru Mustățea
3. 70kg Mihai Ciompec vs Bogdan Neațu
4. 80kg Mădălin Mînzală vs Dan Tudoran
5. 77kg Damian Zaharia vs Cătălin Pintilie
6. 63kg Iska Ismayilov vs Eduard Bobescu
7. 77kg Alexandru Curcudel vs Robert Constantin
8. Meci de titlu 80kg Radu Zarioiu vs Rafael Aronov
9. +120kg Sandu Lungu vs Dejan Bubic

 

Reclamă

 

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și