Închide meniul

GLORY 84 a fost în AntenaPLAY. Românul Ștefan Orza a fost învins prin K.O.

Florian Ceafalău Publicat: 11 martie 2023, 20:45 / Actualizat: 11 martie 2023, 23:36

Reclamă
GLORY 84 a fost în AntenaPLAY. Românul Ștefan Orza a fost învins prin K.O.

Glory 84, în AntenaPLAY

Ștefan Orza, în gala Glory 84 / AntenaPLAY

GLORY 84 a fost transmisă în AntenaPLAY. Gala din Rotterdam, Olanda, a avut pe fight card unul dintre cei mai buni kickboxeri români ai momentului. Ștefan Orza, de la Sharks Gym Constanța, a debutat la cel mai înalt nivel în kickboxing în gala Glory 84, însă a fost învins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala Glory 84 s-a văzut în exclusivitate în AntenaPLAY.  Ștefan Orza a fost învins de olandezul Chico Kwasi.

Românul Ștefan Orza a fost învins în Glory 84

Sportivul român a fost trimis de trei ori, la podea, astfel că arbitrul a oprit meciul și l-a declarat câștigător pe olandezul Chico Kwasi, în runda a doua, [prin K.O. tehnic.

Acesta a fost primul meci, pentru Ștefan Orza, în promoția GLORY. Meciul cu Chico Kwasi reprezintă prima înfrângere, în cariera de profesionist, pentru Ștefan Orza, care are în palmares 19 meciuri.

Știrea inițială

Reclamă
Reclamă 4

Orza este pompier în județul Constanța și este fanul lui Daniel Ghiță. Acesta mai are 2 luptători favoriți, Badr Hari și ”The Doctor” Petrosyan.

”Vreau să fiu campion în Glory. Îmi place kickboxingul, acest sport m-a ales pe mine. Vreau să fac o impresie bună la primul meci aici în Glory. Unul dintre luptătorii mei preferați este Daniel Ghiță. Este român ca mine, sunt mândru că sunt român”, a spus Orza înainte de meci.

GLORY 84 în AntenaPLAY

Ștefan va lupta cu Chico Kwasi, un olandez foarte puternic de la Mikes Gym, sala unde a activat Badr Hari. Cei doi vor lupta în al doilea meci al galei din Rotteram, ce va avea loc sâmbătă seara în AntenaPLAY. Evenimentul începe la ora 20:00 și poate fi urmărit LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Orza este neînvins la profesioniști, având 18 victorii din tot atâtea meciuri. Acesta a devenit campionul promoției Colosseum din România, după ce l-a învins la decizie pe Alexandru Amariței. Orza mai are victorii importante cu Mădălin Crăciunică, Andrei Ostrovanu sau Călin Petrișor.

Iata fight card-ul și ordinea meciurilor mai jos:

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și