Închide meniul

Glory 89 e LIVE în AntenaPLAY pe 7 octombrie. Trei români se bat în Bulgaria

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 24 septembrie 2023, 11:55

Glory 89 e LIVE în AntenaPLAY pe 7 octombrie. Trei români se bat în Bulgaria

Glory

Glory 89 e LIVE în AntenaPLAY pe 7 octombrie. Trei români se bat în Bulgaria

Glory 89 e LIVE în AntenaPLAY pe 7 octombrie. În gala din Bulgaria se vor lupta trei sportivi din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul care va urca în ring este Eduard Gafencu. Acesta a debutat cu o înfrângere în Glory, iar recent a fost învins de Ștefan Orza după un adevărat război de 3 runde. Totuși, sportivul din Arad promite un meci spectaculos cu Teodor Hristov.

Al doilea care urcă în ring va fi Bogdan Stoica. Acesta revine după mulți ani în Glory și va avea un meci foarte greu cu Luis Tavares. Olandezul este fostul campion din Enfusion, acolo unde trebuia să lupte la centura greilor cu Daniel Ghiță în urmă cu 6 ani, dar lupta s-a anulat.

Sorin Caliniuc este al treilea român care luptă în gala din Bulgaria, transmisă LIVE în AntenaPLAY. Acesta se bate cu bulgarul Stoyan Koprivlenski. Meciul dintre cei doi este o revanșă. Sorin l-a învins pe bulgar în 2021, în România, prin decizie împărțită.

Este pentru prima dată când 3 români luptă în aceeași gală Glory, cea mai puternică promoție de kickboxing din lume.

Reclamă

Glory 89 e LIVE în AntenaPLAY pe 7 octombrie!

Iată mai jos fight card-ul galei:

1. 70kg Dragomir Petrov vs Chris Wunn
2. 77kg Eduard Gafencu vs Teodor Hristov
3. 85kg Mohamed Touchassie vs Eduard Aleksanyan
4. 85kg Aleksandar Petrov vs Karim Mabrouk
5. 95kg Bogdan Stoica vs Luis Tavares
6. +95kg Levi Rigters vs Martin Terpstra
7. 70kg Stoyan Koprivlenski vs Sorin Caliniuc
8. 65kg Meci pentru centură Kiatmuu9 vs David Mejia
9. +95kg Badr Hari vs Uku Jurjendal

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și