Închide meniul
VIDEO

Badr Hari, înfrângere incredibilă în Glory 89. A fost numărat de 4 ori în două reprize. Victorie pentru Bogdan Stoica

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2023, 0:14

Badr Hari, înfrângere incredibilă în Glory 89. A fost numărat de 4 ori în două reprize. Victorie pentru Bogdan Stoica

Glory 89 LIVE VIDEO | Gala în care luptă trei români şi în care Badr Hari se bate pentru 500.000 de euro

Trei români se bat în Gala de la Burgas, transmisă LIVE în AntenaPLAY

Badr Hari a avut parte de o înfrângere incredibilă în Glory 89. A fost numărat de 4 ori în două reprize, în gala transmisă în AntenaPLAY. Bogdan Stoica a obţinut o victorie uriaşă şi l-a bătut pe Luis Tavares.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În main-event, celebrul marocan Badr Hari a fost făcut KO de Uku Jurjendal. Nu a avut nicio şansă şi a suferit un eşec teribil!

Uku Jurjendal s-a calificat astfel pentru piramida care premiază campionul cu 500 de mii de dolari. Badr Hari a fost numărat de 4 ori în 2 reprize şi şi-a dezamăgit fanii din sală.

Badr Hari, înfrângere incredibilă în Glory 89

Update 23:30: Sorin Căliniuc a fost învins la puncte de Stoyan Koprivlenski.

Update 22:36: Badr Hari a fost învins de Uku Jurjendal. A fost numărat de patru ori și a pierdut prin TKO.

Reclamă

Update 22:32: Badr Hari a fost numărat de două ori în prima repriză.

Update 22:28: A început lupta dintre Badr Hari și Uku Jurjendal.

Update 22:15: Bogdan Stoica l-a bătut pe Luis Tavares. Victorie uriașă pentru român, în Gala Glory 89.

Reclamă 4 / 0/3

Update 22:10: Bogdan Stoica a câștigat și repriza secundă.

Update 22:08: Stoica a câștigat prima repriză cu Tavares.

Update 21:58: Începe lupta dintre Bogdan Stoica și Luis Tavares

Update 20:46: Gafencu a fost învins clar de Hristov, după ce bulgarul a câștigat toate reprizele.

Update: 20:40: Gafencu a fost numărat în repriza a doua.

Update 20:30:  A început lupta dintre Eduard Gafencu și bulgarul Hristov.

Update: 20:00: A început gala Glory 89!

Reclamă

Știrea inițială.

„Suntem peste Badr Hari”. Fraţii Stoica sunt gata să cucerească ringul Glory şi îi transmit marocanului nebun din ring că acum ei sunt modele de urmat. Bogdan Stoica şi Badr Hari vor lupta în acelaşi ring sâmbătă, în AntenaPLAY.

Toţi prietenii din România merg la Burgas să îl susţină pe Bogdan Stoica la lupta din Glory cu olandezul Tavarez. „Merg la acest meci cu sufletul deschis, să câştig, neuitându-mă la bani. Sper să fiţi în număr cât mai mare alături de mine pentru că este un meci important”, a spus Bogdan Stoica.

Fratele Andrei Stoica rămâne cel mai de nădejde partener de antrenament. Pentru prima oară în istorie 3 români vor lupta într-o gală Glory. Bogdan Stoica, Sorin Căliniuc şi “The Blitz” Gafencu dau cu pumnul la Glory.

Eduard Gafencu, discurs înainte de Glory 89: „Am braţe puternice! Am avut şi accidentări, plângeam de dureri”

Eduard Gafencu, discurs înainte de Glory 89. Ce trei români care au speriat ringul Glory au dat nas în nas cu rivalii din Champions League. Şi Badr Hari are meci mare, pentru calificarea în piramida care premiază campionul cu 500 de mii de dolari.

Am braţe puternice. Nu m-am gândit niciodată la bani prea mult. Poţi să ajungi să câştigi bani frumoşi dacă ajungi în topul lor”, a spus Eduard Gafencu.

Familia i-a fost alături lui „The Blitz” Gafencu în momentele grele din drumul spre Champions League-ul kickboxingului.

Am mai avut şi accidentări mai grave când au trebuit să stea noaptea lângă mine, plângeam de dureri”, a mai spus Gafencu.

Un campion mondial la kickboxing l-a ajutat pe Gafencu în pregătire. „Ţine-ţi braţele sus, mergi mai departe, acum e momentul să dovedeşti tot ce ai muncit”, a spus Gabriel Bozan.

Acasă, la Arad, Gafencu e un idol pentru cei mici.

Benny Adegbuyi şi Andrei Stoica, păreri diferite despre lupta lui Badr Hari în AntenaPLAY! Cum cred că va decurge meciul

Benny Adegbuyi şi Andrei Stoica au păreri diferite despre lupta lui Badr Hari în AntenaPLAY! Gala Glory 89, în care main-eventul este lupta lui Badr Hari cu Uku Jurjendal este sâmbătă, de la ora 20:00, în AntenaPLAY.

Dacă Andrei Stoica e de părere că Badr Hari ar putea chiar să piardă, Benny crede că marocanul ar putea să îşi facă meciul uşor. Benny consideră că Badr Hari are calităţi mai bune decât Uku.

Eu consider că are meci greu, eu zic că pierde. Cel cu care se luptă s-a antrenat alături de noi. E un sportiv puternic. Eu cred că dacă îl prinde în plin pe Badr Hari, cred că se va termina meciul destul de repede”, a declarat Andrei Stoica la AS.ro LIVE.

Ne ştim, nu ne ştim foarte aproape, cum se cunoaşte Andrei cu el. E din noul val, după ultima piramidă calităţile lui Badr Hari sunt mult peste el. Teoretic nu ar trebui să aibă probleme Badr Hari.

Nu ştim niciodată ce se va întâmpla. Eu consider că va fi un meci uşor pentru Badr, dar dacă se lungeşte… (n.r.: va avea probleme Badr Hari)”, a spus Benny Adegbuyi la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și