Închide meniul
LIVE VIDEO

A fost spectacol în iFight HEROES „Marea Confruntare”, pe AntenaPLAY şi Antena 1! „Bombardierul” Pascu şi „Minerul” Pîrtea Jr, marii câştigători. Anunţul făcut de Sandu Lungu

Reclamă

Publicat: 25 iunie 2022, 0:35 / Actualizat: 25 iunie 2022, 16:18

Heavyweight Grand Prix a început cu gala HEROES 4. A fost show total la iFight HEROES „Marea Confruntare”, gală care a putut fi urmărită în direct pe AntenaPLAY şi la Antena 1. „Bombardierul” Pascu şi „Minerul” Pîrtea Jr au ieşit câştigători din cuşca de la Circul Metropolitan Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Victorie pentru „Bombardierul” Pascu! „Mutantul” Franţei nu a avut nicio şansă în faţa favoritului publicului. La 40 de ani, Ion Pascu a arătat o formă fabuloasă şi l-a dominat pe Jonathan Bosuku. Încă din prima repriză a reuşit un „Heel Hook” şi a obţinut victoria. „Bombardierul” a făcut un meci extrem de inteligent şi a încheiat rapid confruntarea!

Update: Florin Pîrtea vs Mihai Iorga. A fost cel mai echilibrat meci al serii şi fost nevoie de decizia arbitrilor judecători. Învingător prin decizie împărţită a fost „Minerul” Pîrtea Jr!

„Bombardierul” Pascu şi „Minerul” Pîrtea Jr, marii câştigători din iFight HEROES „Marea Confruntare”

Update: Primul meci care ajunge la capătul celor 3 runde. Cristian Iorga l-a învins prin decizie unanimă pe Denis Creţu.

Update: Alin Chirilă vs Alexandru Curcudel. Încă un succes în prima repriză. Chirilă a încântat, şi-a pus la pământ adversarul. Curcudel a fost nevoit să se declare învins.

Reclamă

Update: Janos Csukas vs Alin Constantinescu. Un nou K.O. la iFight! Victorie rapidă pentru Csukas, după mai puţin de două minute. A câştigat duelul românilor care stau la Londra. A fost al doilea meci din Grand Prix-ul greilor!

Update: Zsolt Balla vs Florin Dănilă. Balla a triumfat după ce adversarul său, de 180 de kilograme, a abandonat în prima rundă. S-a accidentat la picior. Balla a revenit după 4 ani şi a ieşit victorios din cuşcă.

Update: Sandu Lungu şi-a făcut apariţia în cuşcă şi a avut un mesaj pentru fanii prezenţi la Circul Metropolitan Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Eu v-am spus şi ieri la cântar că într-o gală de grei este spectacol. Aţi văzut şi mai înainte un meci frumos. Mă bucur mult să vă văd într-un număr atât de mare.

Aştept şi eu în toamnă o luptă să vă încânt ca pe vremuri, un meci, două trei… să nu vă miraţi dacă mă vedeţi şi la 50 de ani aici că sunt un pic dus cu pluta.

Pentru mine acest sport şi lupta este un stil de viaţă. Să ştiţi că nu toţi bărbaţii au murit, mă bucur că mai sunt bărbaţi care circulă pe motocicletă şi se luptă în cuşcă. Sper să avem cât mai mulţi care ne reprezintă în UFC, ca Negumereanu şi Belbiţă. Să ne vedem în toamnă„, a fost anunţul făcut de Sandu Lungu.

Update: Luptătorul fermier Mădălin Pîrvulescu a câştigat primul meci din Heavyweight Grand Prix. I-a stricat debutul la profesionişti lui Lorenzo Stoica. Tânărul de 22 de ani a rezistat numai 2 minute şi 46 de secunde în cuşcă. Arbitrul a fost nevoiz să intervină.

Update 23.45: Meci spectaculos în startul galei! Radu Zarioiu, unul dintre cei mai populari luptători din circuitul Heroes, l-a învins pe Laurenţiu Bucă. A câştigat, în runda a doua, prin TKO!

Update 23.31: Gala memorabilă este acum pe Antena 1.

Update 23.30: În scurt timp gala iFight HEROES „Marea Confruntare” va putea fi urmărită pe Antena 1.

Reclamă

Update 22.05: Show total la gala de la Circul Metropolitan Bucureşti. Luptele pot fi văzute pe Antena 1, de la 23:30!

Update 19.30: A început gala iFight HEROES „Marea Confruntare”! Poate fi urmărită în direct, AICI, pe AntenaPLAY!

Heavyweight Grand Prix începe astăzi la gala HEROES 4

Cei care vor să vadă live super-gala de MMA iFight Heroes „Marea Confruntare” îşi pot achiziţiona bilete online, dar şi de la intrare.

iFight HEROES „Marea Confruntare”, LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30! „Bombardierul” Pascu, gata de luptă cu „Mutantul” Franţei

iFight HEROES „Marea Confruntare” va fi LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30. Meciul vedetă este cel dintre „Bombardierul” Ion Pascu şi „Mutantul” Franţei, Jonathan Bosuku.

Bombardierul” Pascu şi „Mutantul” Franţei şi-au umflat muşchii înainte de iFight HEROES! Înainte să se bată la circ, cei doi şi-au umflat muşchii la mall. iFight HEROES „Marea Confruntare” în această seară, pe AntenaPLAY și Antena 1. Luptele vor avea loc la Circul Metropolitan.

iFight HEROES „Marea Confruntare” va fi LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30

„Bombardierul” Pascu s-a amuzat pe seama adversarului său înainte să se bată în cuşca de MMA. „Are niște picioare mai mari decât ale mele și laba piciorului e foarte mare! Cred că de asta îi zice Mutantul”, s-a amuzat Pascu.

„Eu sunt Mutantul din X-Men. Nu sunt om, sunt super erou!”, a replicat francezul Jonathan Bosuku.

Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku

„Bilete mai avem puţine. E un număr limitat. La gala trecută au luat mulţi bilete pe ultima sută de metri. Au venit 500 direct la sală. Vreau să le transmis că s-ar putea să nu mai fie dacă nu mai vin. O să avem 8 meciuri tari!

Adversarul meu este un francez rău. M-a şi ameninţat. Eu n-am luat niciodată K.O. O să-l surprind. Eu n-am mai primit aşa ameninţări. Să căutaţi să vedeţi ce a păţit băiatul ăla care m-a ameninţat. Dacă m-a şi supărat, o să vadă el. Presupun că e puternic. Vine din categorie mai mare. Ne luptăm la 84 de kg. Am văzut că se apără foarte bine. La sol am un avantaj, că sunt foarte bun”a declarat „Bombardierul” Pascu la AS.ro LIVE.

Fight card-ul de la iFight HEROES

FIGHT ⚔️ CARD
1. 84kg Radu Zarioiu 🇷🇴 vs Laurențiu Bucă 🇷🇴
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu 🇷🇴 vs Lorenzo Stoica 🇷🇴
3. HWGP Zsolt Balla 🇷🇴 vs Florin Dănilă 🇷🇴
4. HWGP Janos Csukas 🇷🇴 vs Alin Constantinescu 🇷🇴
5. 84kg Alin Chirilă 🇷🇴 vs Alexandru Curcudel 🇷🇴
6. 70kg Cristian Iorga 🇷🇴 vs Denis Crețu 🇲🇩
7. 70kg Florin Pîrtea 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
8. 84kg Ion Pascu 🇷🇴 vs Jonathan Bosuku 🇫🇷

iFight HEROES „Marea Confruntare” este vineri pe Antena Play (19:30) şi pe Antena 1 (23:30)

 

Recomandări
  • Heavyweight Grand Prix începe astăzi la gala HEROES 4.
  • iFight HEROES „Marea Confruntare”, AntenaPLAY (19:30) şi la Antena 1 (23:30)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și