Închide meniul

Imagini incredibile cu Mayweather în meciul din această dimineață. I-a luat placa fetei de ring

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 22 mai 2022, 10:57

Imagini incredibile cu Mayweather în meciul din această dimineață. I-a luat placa fetei de ring

Americanul a boxat cu Dan Moore în Abu Dhabi.

Imagini incredibile cu Mayweather în această dimineață. Fostul boxer a participat la un meci de box demonstrativ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanul a boxat cu Dan Moore în Abu Dhabi. Lupta inițială trebuia să aibă loc săptămâna trecută, în Dubai, dar meciul a fost reprogramat după moartea șeicului Khalifa bin Zayed Al Nahyan.

Acesta era președintele Emiratelor Arabe Unite, iar autoritățile au declarat 3 zile de doliu. În cele din urmă, lupta s-a desfășurat într-o sală normală și nu la înălțime.

Imagini incredibile cu Mayweather! A luat locul unei fete de ring

Meciul lui Mayweather a fost unul demonstrativ. Acesta a boxat timp de 8 runde, însă durata acestora a fost de 2 minute, nu de 3 minute ca la meciurile oficiale. Adeversarul a fost Don Moore, un fost partener de antrenament al lui Mayweather. Acesta a venit să ia bătaie timp de 8 runde de la Floyd, pentru că asta s-a întâmplat.

Mayweather s-a jucat pur și simplu cu adversarul său. Ba chiar a avut timp să vorbească cu cei 2 comentatori în timpul meciului, a dansat cu fetele de ring și chiar a prezentat runda a 7-a în locul lor.

Reclamă

La finalul meciului, americanul a fost declarat învingător la decizie. A fost aproape de un KO, după un croșeu de stânga la ficat, în runda a 8-a, dar Moore a rezistat eroic.

VEZI MECIUL AICI

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și