Închide meniul

Jake Paul îl învinge pe Tyron Woodley! Fanii acuză faptul că meciul a fost unul aranjat

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 30 august 2021, 11:21

Jake Paul îl învinge pe Tyron Woodley! Fanii acuză faptul că meciul a fost unul aranjat

Jake Paul s-a impus la decizia arbitrilor după 8 runde în care a făcut eforturi mari pentru a termina meciul în picioare din cauza oboselii.

Profimedia

Jake Paul îl învinge pe Tyron Woodley la decizie împărțită a arbitrilor. Unul dintre ei l-a dat învingător pe luptătorul de MMA, iar ceilalți doi pe youtuberul Jake Paul. Meciul a fost unul fără prea multă acțiune, iar asta din vina lui Jake.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta nu a venit foarte bine pregătit la meci și s-a văzut lipsa de experiență în lupte profesioniste. Jake a obosit încă din runda a doua, iar în ultimele reprize se chinuia să mai țină brațele ridicate. Chiar și așa, Woodley nu a apăsat niciodată pedala de accelerație.

Fostul campion din UFC a avut un singur moment în care l-a pus cât de cât în dificultate pe Jake. În runda a patra, un overhand de dreapta l-a trimis pe adversar în corzi, acesta fiind vizibil afectat de lovitură. Deși mai avea aproape 1 minut la dispoziție, Woodley a ales să mai trimită doar câteva lovituri până la finalul rundei, permițându-i lui Jake Paul să își revină.

Jake Paul îl învinge pe Tyron Woodley, fanii cred că meciul a fost aranjat!

Victoria lui Jake Paul a fost savurată doar de fanii lui. În ceea ce îi privește pe fanii boxului, aceștia nu au avut cuvinte de laudă nici pentru youtuber, nici pentru adversarul său.

Paginile de box sunt inundate cu mesaje prin care cei doi sunt acuzați de meci aranjat. Woodley a avut un moment bun în runda a patra, dar nu a dorit să îl facă KO pe Jake, ceea ce a dus la un val de critici pe paginile de social media.

Reclamă

La finalul meciului, cei doi au vorbit despre o revanșă, însă este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple. ”Cine ar plăti pentru a vedea un meci aranjat încă o dată?”, scrie un fan pe Facebook.

Frații Jake și Logan Paul au reușit două evenimente uriașe ca încasări în acest an. Logan a boxat cu Mayweather, iar Jake Paul cu Tyron Woodley. Ambii frați își caută acum adversari pentru un nou show pe bani mulți.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și