Închide meniul

John Berceni vs Fondop, sâmbătă pe Antenaplay.ro. ”M-am bătut cu oameni din UFC, mă bat cu oricine”

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2022, 20:06 / Actualizat: 14 octombrie 2022, 13:42

John Berceni vs Fondop, sâmbătă pe Antenaplay.ro. ”M-am bătut cu oameni din UFC, mă bat cu oricine”

Heroes Fight League

La 44 de ani, Grigore nu se mai teme de nimeni,.

John Berceni vs Fondop este marele meci din acest weekend. Românul se bate în gala transmisă de Antenaplay.ro sâmbătă. Acesta are un adversar puternic din Franța, neînvins la profesioniști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Adversarul e puternic, are 3-0, e neînvins. Dar nu îmi fac probleme cu el, nu are experiență. Am acceptat meciul cu bucurie. Am văzut că e bun în picioare, e kickboxer. Voi face o strategie special pentru el”, a spus pentru AS.ro John Berceni, sau Ion Grigore pe numele său real.

Acesta a vorbit despre ce înseamnă un meci de MMA, cum ajungi să lupți în cușcă și ce experiențe a avut în trecut. ”Eu nu refuz nicio ofertă dacă îmi convin banii. M-am bătut cu oameni cu 30-40 de meciuri, m-am bătut cu oameni din UFC, Romanov de exemplu. Contează ce bani se oferă. După ce accept meciul mă pregătesc specific pentru el. Te duci la gală cu 1-2 zile înainte, faci viza medicală. Apoi faci cântarul, bine eu sunt la grea nu fac slăbire. Cel mai important este să te pregătești psihic. După cântar, vine ziua meciului. E un nivel de stres, nu e frică, e teamă dar nu de bătaie, teamă să nu te faci de râs. Trebuie să fii tare, te transformi. Apoi e meciul, după meci trebuie să fii fair play, să revii la realitate. După meci bei un șpriț, o berică, cu adversarul, trebuie să fii prieten.”, a spus Grigore.

Reclamă

John Berceni vs Fondop, sâmbătă pe Antenaplay.ro de la 18:00

La 44 de ani, Grigore nu se mai teme de nimeni: ”Nu sunt agitat, am deja experiență. Trebuie să analizezi adversarul, dacă face ceva urât îi este frică de tine sau așa e caracterul lui. Trebuie să ai respect. Au fost și adversari agresivi, și speriați, nu mă impresionează”, a spus acesta pentru AS.ro.

Fight Card-ul galei

Reclamă

1. Alix Jean Guillaume FRA – Younes Najid FRA, categoria 77kg
2. Mathieu Leto Duclos FRA – Giorgi Egnatashvili GEO, categoria 84kg
3. Parwaiz Arabzai FRA – Marcin Zembala POL, categoria 70kg
4. Thomas Glot FRA – David Matas ESP, categoria 73kg
5. Stephanie Page FRA – Hara Dimitroula GRE, categoria 52kg
6. Maxime Fondop FRA – Ion Grigore ROM, categoria -120kg
7. Laetitia Blot FRA – Mariam Torchinava GEO, categoria 57kg

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”
Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024
Fotbal extern • 22 feb., 15:59
Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024! Cum a fost convins mijlocașul de la Real Madrid