Închide meniul
Video

Jucătorii lui PSG au mers cu elicopterul la o gală de MMA după 0-0 pe terenul penultimei clasate!

Florian Ceafalău Publicat: 1 octombrie 2023, 12:35

Reclamă

Jucătorii lui PSG au mers cu elicopterul la o gală de MMA după 0-0 pe terenul penultimei clasate!

Jucătorii lui PSG au mers cu elicopterul la gala PFL de aseară. Mai multe vedete au părăsit în grabă stadionul pentru a ajunge la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG s-a chinuit pe terenul lui Clermont, echipă aflată în coada clasamentului. Mbappe și compania au făcut doar 0-0, fiind pe locul 3 în clasament după Monaco și Brest.

Chiar și așa, fotbaliștii de sute de milioane de euro ai lui PSG nu au părut afectați, fiind văzuți la doar două ore tocmai în Paris, la gala PFL, care a fost ân AntenaPLAY. Aceștia au străbătut 450km pentru a merge la eveniment.

Jucătorii lui PSG au mers cu elicopterul la gala PFL, transmisă LIVE în AntenaPLAY

Meciul dintre Clermont și PSG s-a terminat în jur de ora 20:00 ora României, iar o parte din jucători erau deja în Paris, la 450km depărtare, două ore mai târziu. Singura explicație este că aceștia au luat un elicopter privat, care i-a dus în aproximativ o oră de la Clermont la Paris.

Mbappe, Hakimi, Kolo Mouani, Dembele, Lucas Hernandez, sunt câțiva din jucătorii lui PSG care au fost la gală. Aceștia au fost șocați de KO-ul reușit în main event.

Reclamă

Vedeta Franței, Cedric Doumbe, fostul campion din Glory, a reușit un KO în doar 9 secunde! Mbappe și colegii lui au fost pur și simplu uimiți de reușita extrem de rapidă din startul meciului. KO-ul a fost cu atât mai spectaculos cu cât Doumbe a intrat în arenă cu o saltea pe care scria Somn Ușor”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și