Închide meniul

Khabib se apucă de fotbal! A semnat cu o echipă profesionistă din Rusia

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 15 august 2021, 9:13

Khabib se apucă de fotbal! A semnat cu o echipă profesionistă din Rusia

Khabib a semnat cu o echipă de fotbal din Rusia și se pregătește de debut. Momentan, nu se știe pe ce post va evolua.

Profimedia

Khabib se apucă de fotbal! Nu este o glumă. Unul dintre cei mai buni luptători de MMA din lume a semnat cu o echipă profesionistă de fotbal din Rusia și vrea să înceapă o nouă carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A trecut aproape 1 an de când Khabib a ales să renunțe la cariera de luptător, deși era neînvins în 29 de meciuri și avea un viitor frumos în față. Acesta a luat decizia după ce a rămas fără tatăl său anul trecut. Abdulmanap a murit de Covid, iar Khabib a luat decizia să se retragă definitiv după ce l-a învins pe Justin Gaethje în luna octombrie. ”Nu mai pot lupta fără tatăl meu”, a spus Khabib.

Khabib se apucă de fotbal! A semnat cu Legion Dynamo

La 32 de ani, Khabib se apucă de fotbal profesionist. Acesta a semnat cu Legion Dynamo, echipă ce joacă în a treia ligă din Rusia. Dynamo este din Makachkala, o regiune ce a dat în trecut o echipă uriașă, pe Anzhi. Culmea, chiar Anzhi este principala rivală la promovare a lui Legion Dynamo.

Zilele trecute, Khabib a postat o imagine cu președintele lui Legion Dynamo, în care se vede că cei doi au semnat niște acte, probabil contractul fostului luptător. Acesta este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru fotbal.

În multe clipuri, Khabib vorbește cu colegii săi luptători despre echipe de fotbal, câștigători ai Baloanelor de Aur, goluri istorice sau fotbaliști care îi plac. Khabib chiar are clipuri cu el jucând fotbal, sport la care se descurcă foarte bine.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și