Închide meniul

Marius Stan a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE. Ultimele detalii despre gala iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 10:10 / Actualizat: 8 decembrie 2022, 11:53

Marius Stan a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE. Ultimele detalii despre gala iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani”

Marius Stan este anouncer-ul galei iFight Heroes

Captură Antena Sport

Marius Stan, announcer-ul galei iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani”, a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE, de la ora 10:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala iFight Heroes ”Bătaie-n Balcani” are loc pe 16 decembrie la Sala Polivalentă din București. Evenimentul conține 11 meciuri de MMA profesionist și e transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Marius Stan a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE

AS.ro LIVE vine cu ultimele detalii despre super-gala de MMA, care va avea loc în Sala Polivalentă, în această lună. Marius Stan este announcer-ul iFight Heroes şi îi va dezvălui lui Dan Pavel ultimele detalii despre evenimentul din Bucreşti.

În cele mai importante meciuri vor lupta Ion Pascu și Sandu Lungu. Pascu se bate cu un brazilian celebru. Mauricio Reis are un palmares impresionant, luptând de-a lungul carierei cu nume importante și în promoții foarte puternice. Printre adversari se numără și fostul campion din UFC, Rafael dos Anjos.

Mauricio a luptat în promoții ca ACB, Pancrase, Brave sau Oktagon, fiind campionul promoției Venator în 2018. Pe lângă palmaresul din artele marțiale mixte, luptătorul brazilian are rezultate de excepție și în Jiu Jitsu brazilian, având propria sa academie.

Reclamă

Și Sandu Lungu are un meci extrem de dificil. Acesta dă piept cu Gyula Szuhanyi din Ungaria. Acesta are 1,86m și 120kg și peste 50 de meciuri la profesioniști pe diferite regulamente de luptă, fiind printre altele de 3 ori campion al Ungariei. În schimb, “Muntele Bihorului” are 10 victorii la rând la profesioniști, atât pe reguli de arte marțiale mixte cât și în kickboxing.

Gala iFight Heroes ”Bătaie-n Balcani” pe 16 decembrie, la Antena 1 și Antenaplay.ro

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro. Gala începe la ora 18:30 în direct și în exclusivitate pe Antenaplay.ro. Cele mai tari meciuri ale serii vor fi pe Antena 1.

Galele iFight Heroes au stabilit mai multe recorduri de audiență anul acesta. Cele 3 ediții din 2022 sunt lideri detașați de audiență TV pe segmentul galelor de contact din România, incluzând evenimentele de kickbox și box. De asemenea, ultima ediție, din septembrie, de la Mioveni, a consemnat un record all time de audiență TV la o gală de MMA din România, conform paginilor de social media Heroes Fight League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și