Închide meniul

Mayweather vs Logan Paul, pe 6 iunie. Suma uriașă pe care o încasează cei doi pentru meciul de box

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 4 mai 2021, 9:16

Mayweather vs Logan Paul, pe 6 iunie. Suma uriașă pe care o încasează cei doi pentru meciul de box

Mayweather vs Logan Paul

Floyd Mayweather și Logan Paul vor boxa pe 6 iunie, într-un meci ce se înscrie în seria de lupte în ring între sportivi și personalități de pe Internet. Logan Paul e fratele lui Jake Paul, cel care tocmai ce l-a făcut KO pe Ben Askren în prima repriză, după un moment controversat la care a participat și arbitrul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mayweather este, așa cum știe toată lumea, unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile. Acesta are peste 20 de campioni mondiali învinși în carieră și nu a fost bătut niciodată în întreaga sa carieră la profesioniști. Ultimul meci serios al lui Floyd a fost în 2015, atunci când l-a învins pe Andre Berto. După acel meci, Mayweather s-a retras din box, sau cel puțin din cel de performanță, pentru că a revenit în 2017, atunci când l-a făcut KO pe Conor McGregor, campionul din UFC.

La fel ca acum 4 ani, Mayweather va încasa o sumă uriașă pentru lupta cu Logan Paul. Acesta va primi 100 de milioane de dolari, jumătate din cât a primit la meciul cu McGregor, dar notorietatea lui Logan Paul și calitățile acestuia de boxer nu se compară cu cele ale lui Conor. De partea cealaltă, Logan Paul va încasa cam de 10 ori mai puțin, urmând să primească în jur de 10 milioane de dolari pentru acest meci de box. 

Partida va avea 6 runde de câte 3 minute și, deși este un format profesionist, nu va fi trecut ca un meci oficial de box. Mayweather are un palmares oficial de 50-0 până în acest moment, în timp ce Logan Paul este 0-1, fiind învins de KSI în 2019, la decizie.

Interesant este că cei doi au categorii de greutate diferite pe care trebuie să le facă. Mayweather trebuie să aibă maxim 72,5kg, iar Logan nu mai mult de 86,2 kg.

Reclamă

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și