Închide meniul

Meciul de box dintre britanicul Tyson Fury şi ucraineanul Oleksandr Usik ar putea fi anulat! Care este motivul invocat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2023, 14:30

Meciul de box dintre britanicul Tyson Fury şi ucraineanul Oleksandr Usik ar putea fi anulat! Care este motivul invocat

Meciul de box dintre Tyson Fury şi Oleksandr Usik ar putea fi anulat

Tyson Fury, în timpul unui interviu/ Profimedia

Meciul de box dintre britanicul Tyson Fury şi ucraineanul Oleksandr Usik ar putea fi anulat, din cauza neînţelegerilor dintre cele două tabere pe tema meciului revanşă, informează BBC. Partida are ca miză unificarea titlurilor mondiale la categoria grea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Informaţia a fost confirmată şi de Alexander Krassyuk, impresarul campionului ucrainean, care a precizat într-un interviu acordat postului britanic de televiziune Sky Sports că negocierile au fost blocate.

Meciul de box mult aşteptat dintre britanicul Tyson Fury şi ucraineanul Oleksandr Usik ar putea fi anulat

Dacă duelul cu Fury nu va mai avea loc, Oleksandr Usik, campionul mondial WBA, IBF, WBO şi IBO, va încerca să-şi apere centurile în faţa unui alt pugilist britanic, Daniel Dubois, challeger-ul obligatoriu al WBA.

Usik şi Fury s-au pus de acord, la finele anului trecut, să se înfrunte pentru unificare centurilor „greilor”, după ce britanicul şi-a apărat titlul mondial WBC în faţa lui Derek Chisora.

De atunci, cei doi campioni nu au încetat să se atace pe reţelele de socializare în privinţa detaliilor acordului pentru meciul pe care urmau să-l dispute în data de 29 aprilie, pe stadionul Wembley.

Reclamă

Conform BBC, Usik a acceptat o împărţire de 70/30 a bursei meciului în favoarea lui Fury, dar perspectiva unei revanşe imediate s-a dovedit un punct de blocare în timpul negocierilor.

Tyson Fury (34 ani) este împotriva unei clauze privind o revanşă imediată, în timp ce echipa lui Usik insistă că a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă pentru ca lupta să aibă loc.

În weekend, Team Fury a crezut că afacerea era încheiată şi chiar se pregătea pentru o declaraţie oficială, însă luni cele două părţi s-au confruntat din nou pe tema meciului revanşă.

Reclamă 4 / 0/3

Oleksandr Usik, în vârstă de 36 de ani, vrea o clauza de revanşă, aşa cum a existat şi atunci când l-a înfruntat pe britanicul Anthony Joshua în 2021. Lui Joshua i s-a oferit atunci şansa să recâştige imediat titlurile pierdute în Arabia Saudită, iar Usik şi-ar dori să beneficieze de aceeaşi şansă dacă ar fi învins de Tyson Fury la Londra, anunţă agerpres.ro.

Jake Paul a luat ”în sfârșit” bătaie. Concluzii după lupta cu Tommy Fury de aseară

Jake Paul a luat ”în sfârșit” bătaie. Unul dintre cei mai urâți boxeri din lume a fost învins la decizie împărțită. Celebrul youtuber are un număr mare de admiratori dar și de hateri.

Acesta a devenit celebru în mediul online, iar apoi a făcut tranziția în box. Jake și fratele său Logan au făcut meciuri cu nume mari ca Floyd Mayweather sau Anderson Silva. Chiar și așa, nimeni nu i-a luat în serios. În cazul lui Jake, toți fanii boxului așteptau ca acesta să ia bătaie. Și aseară s-a întâmplat acest lucru.

Tommy Fury l-a bătut timp de 8 runde pe Jake Paul. Americanul a încasat o adevărată lecție, deși unul dintre arbitri l-a văzut câștigător. Acest lucru nu mai este ceva ieșit din comun în boxul profesionist. Mulți arbitri dau decizii ciudate și nu de puține ori apar acuze de corupție la adresa lor. Ba unii chiar s-au lăsat de arbitrat după scandalurile apărute.

Nici arbitrul de ring nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a avut mai multe decizii dubioase de-a lungul meciului. Tot dubios a fost și unul dintre comentatorii americani. Acesta l-a ridicat în slăvi pe Jake tot meciul, desi americanul lua bătaie rundă cu rundă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și