Închide meniul

Meciul lui Jake Paul de săptămâna viitoare a fost anulat! Motivul invocat e halucinant

Florian Ceafalău Publicat: 31 iulie 2022, 15:00

Meciul lui Jake Paul de săptămâna viitoare a fost anulat! Motivul invocat e halucinant

Meciul lui Jake Paul cu Hasim Rahman Jr. a fost anulat, cu doar o săptămână înainte de a avea loc. Motivul invocat de organizatori este incredibil. Aceștia spun că au anulat meciul pentru că Rahman Jr. nu vrea să respecte categoria.

Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul dintre cei doi este semnat pentru categoria 90kg. Oamenii lui Jake Paul spun că au informații că Rahman nu va respecta această categorie. ESPN notează că Rahman are de gând să vină la 97kg la meci. Tabăra lui Jake spun că au oferit varianta de mijloc, de 93kg, dar în cele din urmă au anulat meciul.

Mai mult decât că au pus o limită de kilograme, oamenii lui Jake Paul au pus și o limită de rehidratare. Practic, Rahman Jr. nu are voie să pună la loc după slăbire mai mult de 5kg. O clauză incredibilă, de care nu s-a mai auzit în lumea sporturilor de contact. Unii luptători profesioniști pun înapoi după slăbire chiar și 15-20 de kilograme!

Reclamă

Practic, meciul a fost amânat pentru că oamenii lui Jake Paul cred că Rahman nu va respecta categoria. Nimic sigur, totul e bazat pe speculație. Ciudat, nu?

Meciul lui Jake Paul, anulat pentru că nu se vinde?

Adevăratul motiv al anulării meciului pare a fi altul. Confruntarea nu a vândut așa cum se așteptau organizatorii. Numărul de bilete vândute și de PPV nu par a depăși 1 milion de dolari, ceea ce este doar prețul de organizare al evenimentului. Dana White, președintele UFC, spune că doar pentru închiria sala Madison Square Garden din New York costă 500.000 de euro.

Reclamă

Jake Paul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Acesta spune că Rahman Jr. nu a respectat contractul, dar majoritatea fanilor boxului adevărat consideră că realitatea e alta.

Este pentru prima dată când un astfel de meci al fraților Paul este anulat. Aceștia au boxat de mai multe ori cu tot felul de vedete și sportivi din alte discipline, dar Jake urma să lupte pentru prima dată cu un boxer profesionist. Fanii cred că adevărul este că Jake Paul și-a dat seama că va lua bătaie de la Rahman, sau că nu au reușit să vândă meciul așa cum sperau.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Mă bat cu Pascu să ajung la Conor McGregor”
FIGHT • 7 ian., 15:44
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Zi dacă accepți!” Răspunsul lui Pascu pentru ”tiktoker”