Închide meniul

Meciuri uriașe de box în 2022! Usyk vs Joshua, Canelo vs GGG 3 – Vezi tot programul

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 19 iulie 2022, 11:49

Meciuri uriașe de box în 2022! Usyk vs Joshua, Canelo vs GGG 3 – Vezi tot programul

Meciuri uriașe de box în vara și toamna acestui an. Fanii boxului au ce vedea în ring, acolo unde se anunță meciuri epice.

Profimedia

Meciuri uriașe de box pentru fanii boxului. Aceștia pot vedea la treabă nume mari din box. Unele meciuri sunt așteptate de mult timp. Cel mai bun exemplu este Canelo vs GGG 3. Mexicanul vrea să încheie definitiv controversa după primele două meciuri dintre cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt meci exploziv este revanșa dintre Usyk și Joshua. Meciul va avea loc la arabi, acolo unde Joshua a mai obținut o revanșă. Iată mai jos programul complet al celor mai tari meciuri de box din 2022:

30 iulie – Danny Garcia vs Jose Benavidez Jr

Considerat la un momentdat unul dintre cei mai buni boxeri din lume indiferent de categorie, Danny Garcia a pierdut în ultimii ani meciuri cu Thurman, Porter și Spence. Acesta va da piept cu Jose Benavidez. Americanul de origine mexicană a boxat pentru titlul mondial cu Terence Crawford, dar fără succes.

6 august – Jake Paul vs Hasim Rahman Jr

Un meci interesant, în care Jake Paul chiar se bate cu un boxer. Junior este fiul marelui Hasim Rahman. Tatăl său este legendarul fost campion mondial care l-a făcut KO pe Lennox Lewis. Rahman Jr are un palmares de 13-1 la profesioniști, dar nu a bătut pe nimeni remarcabil. Rămâne de văzut dacă Jake Paul chiar și-a adus un adversar pe bune de această dată. Sunt cunoscute meciurile sale cu adversari care vin să piardă.

13 august – Teofimo Lopez vs Pedro Campa

Explodat în boxul profesionist după ce l-a bătut pe marele Lomachenko, Teofimo nu a rezistat mult. Kambosos l-a bătut și i-a luat centurile. Tânărul boxer are nevoie de câteva meciuri de revenire pentru a boxa iar pentru titluri mondiale, iar Pedro Campa este un meci ușor pentru acesta.

Reclamă

20 august – Oleksander Usyk vs Anthony Joshua

Marea revanșă. Marele meci. Usyk a fugit de război pentru a se antrenat cu Joshua. Ucraineanul era înrolat în armată dar i s-a permis deplasarea în altă țară pentru a se antrena. Acesta a surprins mulți fani ai boxului când l-a învins pe Joshua în primul meci. De altfel, puțini îi dau șanse britanicului chiar și în revanșă. Stilul tehnic al lui Usyk îi va pune probleme mari lui Joshua.

Cei doi boxează la Jeddah, în Arabia Saudită. Este țara în care britanicul și-a mai luat o revanșă, după ce Andy Ruiz i-a luat centurile în 2019.

20 august – Nico Ali Walsh vs. Reyes Sanchez

Nepotul lui Muhammad Ali continuă cariera începută perfect. Acesta are deja 5 victorii la profesioniști 4 dintre ele înainte de limită. Spre deosebire de bunicul său care a boxat la grea, Nico luptă la categoria mijlocie.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta are deja un nume uriaș în spate iar fanii boxului au început să îi ofere atenție. Nico a fost deja acontat de celebrul promoter Teddy Atlas. Acesta a lucrat inclusiv cu bunicul său în anii săi de glorie.

4 septembrie – Andy Ruiz vs Luis Ortiz

Doi dintre boxerii de top la categoria grea. Rămași pe dinafară cu calculele pentru meciuri de titlu, cei doi vor boxa unul împotriva celuilalt. Semnul de întrebare este la Ruiz. Acesta s-a dus la sala lui Canelo și a suferit deja o schimbare radicală. A scăpat de celebra burtă și arată impresionant.

De partea cealaltă, Ortiz tot speră la laurii mondiali. Deși a fost făcut KO de 2 ori pentru centură de Wilder, Ortiz încă boxează la nivel înalt. La 43 de ani!

17 septembrie – Canelo vs Golovkin 3

Cu siguranță un meci exploziv. Posibil meciul anului. Rivalitatea dintre cei doi este acerbă. Canelo a obținut un egal în primul meci și o decizie majoritară în al doilea. Dar lucrurile nu au stat deloc așa. Primul meci a fost evident câștigat de Golovkin, iar al doilea a fost un meci strâns ce putea merge la oricare dintre ei.

A treia confruntare nu pare a fi însă la aceleași cote. Rusul a scăzut nivelul de la meciurile din 2017-2018. Ajuns la 40 de ani, Golovkin a bătut niște boxeri mediocri de la acele meciuri, în timp ce Canelo vine după o înfrângere. Acesta a încercat marea cu degetul o categorie prea sus și a fost spulberat de Dmitri Bivol.

23 septembrie – Stevenson vs Conceicao

Shakur Stevenson este unul dintre boxerii anului. Acesta l-a învins pe Oscar Valdez, mexicanul controversat din echipa lui Canelo. Meciul cu Conceicao nu ar trebui să îi pună probleme, dar brazilianul este un boxer decent.

12 noiembrie – Ricky Hatton vs Antonio Barrera (Exhibition)

Neanunțat Floyd Mayweather vs Mikuru Asakura (Exhibition)

Suntem în epoca meciurilor demonstrative de box. Nume mari din istoria boxului au pășit iar în ring. Motivul este simplu, banii! Până și marele Mike Tyson a revenit cu un meci împotriva altei legende, Roy Jones Jr. Dacă pentru Mayweather aceste meciuri sunt obișnuite, Ricky Hatton și Antonio Barrera pășesc în ring după 10 ani de la ultimul lor meci profesionist.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și