Închide meniul

Mesajul lui Lee Hammond pentru luptătorii din România: ”Îi aștept în cușcă în 2022”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 13 decembrie 2021, 13:26

Mesajul lui Lee Hammond pentru luptătorii din România: ”Îi aștept în cușcă în 2022”

Mesajul lui Lee Hammond pentru sportivii din România este unul destul de clar. Acesta îi provoacă pentru galele iFight HEROES din 2022.

Heroes Fight League

Mesajul lui Lee Hammond pentru sportivii din România este unul de război. Irlandezul îi provoacă pe sportivii români la luptă în galele iFight HEROES ce vor avea loc în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lee și-a făcut debutul anul acesta în gala iFight HEROES 2 ”Bătălie în Pandemie”, de la București. Acesta l-a învins pe Ionuț Broștic, unul dintre cei mai buni luptători români de MMA, în prima repriză, prin TKO. Irlandezul a avut numai cuvinte de laudă pentru acesta. ”Îi sunt recunoscător că a acceptat meciul cu mine, fără el nu mi-aș fi făcut debutul la profesioniști. Este nevoie de 2 oameni pentru a face un meci și le mulțumesc lui Ionuț și echipei lui pentru că au acceptat provocarea”, a spus Lee.

Mesajul lui Lee Hammond: ”Vor să mă bată? Îi aștept în cușcă”

Irlandezul de la sala lui Conor McGregor a dorit să transmită un mesaj și pentru luptătorii români de MMA. Acesta spune că se bucură că a primit provocări și răspunde cu aceeași monedă:

”Mă bucur că după debutul meu sunt români care vor să se bată cu mine. Așa este în sportul ăsta, oamenii văd când se naște un star și vor să profite de asta. Vor să îmi ia ce este al meu dar nu mă sperie. Mă bucur că vor să lupte cu mine, îi aștept pe toți în cușcă în 2022”, a spus irlandezul în exclusivitate pentru AS.ro.

Galele iFight HEROES 1 și 2 de pe Antena1, lideri de audiență în 2021

Cele două ediții ale galelor iFight HEROES, ce au avut loc pe 12 mai și 19 noiembrie, sunt lideri de audiență pe anul în curs în ceea ce privește galele de MMA, și în primele 2 promoții ca audiență dintre toate galele de contact.

Reclamă

Evenimentele au fost transmise de Antena1 și AntenaPlay.ro. Platforma on-line pregătește de asemenea surprize fanilor sporturilor de contact în anul ce urmează, atât celor din țară cât și din străinătate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și