Închide meniul

Mesajul sfâşietor al lui Khabib Nurmagomedov, după ce tatăl său a murit din cauza coronavirusului: "Sper că ai fost mulţumit de mine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 9:49

Mesajul sfâşietor al lui Khabib Nurmagomedov, după ce tatăl său a murit din cauza coronavirusului: "Sper că ai fost mulţumit de mine"

Profimedia

Khabib Nurmagomedov, alături de tatăl său

Luptătorul UFC a postat un mesaj cutremurător pe reţelele de socializare, acesta fiind primul mesaj al lui Khabib după moartea tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tata, îmi va fi dor de tine. Ai fost tatăl meu, prieten, frate şi antrenor, toate într-unul. M-ai învăţat practic tot ce ştiu. Sper că ai fost mulţumit de mine", a scris Khabib Nurmagomedov.

Tatăl lui Khabib Nurmagomedov a murit din cauza coronaviruslui

Tatăl celebrului Khabib Nurmagomedov a murit după o lungă bătălie cu COVID-19. Acesta luase boala în aprilie, la fel ca mai mulți membri ai familiei, iar din mai se afla în stare gravă.

Chiar dacă a fost transportat la Moscova pentru a avea parte de cele mai bune îngrijiri medicale, Abdulmanap era în comă de la finalul lui mai, iar la începutul lunii iulie a pierdut bătălia cu virusul.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și