Închide meniul

Moment incredibil cu Mike Tyson. VIDEO cu reacția lui când o femeie îi dă cu degetul peste nas de la spate

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 3 mai 2022, 20:55

Moment incredibil cu Mike Tyson. VIDEO cu reacția lui când o femeie îi dă cu degetul peste nas de la spate

Abia ce a bătut un fan într-un avion, că Mike era să aibă probleme iar.

Youtube New York Post Sports

Moment incredibil cu celebrul Mike Tyson. Acesta pare să nu mai scape de fanii care îi fac probleme. Abia ce a bătut un fan într-un avion, că Mike era să aibă probleme iar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu două săptămâni, Mike Tyson a fost filmat în timp ce lovea un bărbat în avion. Filmările arată că acesta l-a șicanat încontinuu pe Tyson, iar fostul boxer a cedat nervos.

Tyson s-a apărat spunând că bărbatul nu l-a lăsat în pace și chiar a aruncat cu o sticlă de apă în el. Pe filmări se vede că acesta chiar se dă în spectacol și îl deranjează constant pe Tyson. Fanul a ajuns la spital după ce Mike i-a ”spart fața”.

Moment incredibil în Las Vegas! O femeie l-a lovit peste nas

La scurt timp de la acel incident, Tyson era să aibă probleme cu poliția iar. Acesta a fost prezent la meciul de box dintre Stevenson și Valdez, ce a avut loc duminică în Las Vegas.

Atunci când a ajuns la arenă, Tyson s-a oprit câteva secunde să facă poze cu fanii. O femeie s-a gândit că vrea mai mult decât o poză și l-a lovit pe Tyson cu degetul peste nas, de la spate.

Reclamă

Reacția lui Tyson a fost imediată. Acesta a făcut o eschivă și s-a întors nervos la femeie, căreia i-a adresat mai multe cuvinte. Echipa de securitate l-a escortat pe Tyson mai departe fără alte incidente, în timp ce femeia părea amuzat de gluma pe care a făcut-o.

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și