Închide meniul

Negumereanu, meci uriaș în UFC! Se bate într-o gală cu două nume mari în MMA

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 20 ianuarie 2022, 11:27

Negumereanu, meci uriaș în UFC! Se bate într-o gală cu două nume mari în MMA

Negumereanu, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Nicolae Negumereanu/ Profimedia

Negumereanu, meci uriaș în UFC! Românul va lupta în aceeași gală cu Colby Covington și Jorge Masvidal. Cei doi sunte main event-ul galei UFC 272, un eveniment ce se așteaptă să vândă aproape 1 milion de PPV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Covington cât și Masvidal sunt doi dintre luptătorii ce vând cel mai bine în MMA. Cei doi au o rivalitate aprinsă, după ce în urmă cu mai mulți ani erai colegi de club și de apartament.

În gala din martie vor mai lupta nume cunoscute în MMA ca Edson Barboza, Kevin Holland sau Greg Hardy.

Negumereanu, meci uriaș în UFC! Se bate cu un ucrainean

Nicolae Negumereanu este primul român ce a obținut o victorie în UFC. Acesta l-a învins pe Aleksa Camur, în iuni 2021. Nick a mai câștigat un meci în fața lui Ike Villanueva, tot anul trecut.

Adversarul său este ucraineanul Ihor Potieria. Acesta are un palmares impresionant de 19 victorii și doar 2 înfrângeri, fiind neînvins în ultimele 15 meciuri.

Reclamă

Ucraineanul a câștigat prin TKO în gala Contender Series, o serie de evenimente prin care UFC selectează noi talente pentru promoție.

Pregătire la munte, cu ”Bombardierul” Pascu!

Nicolae Negumereanu se antrenează intens pentru meciul din luna martie. Acesta a ajuns în SUA, în Las Vegas, acolo unde se va pregăti până la meci la UFC Performance Institute.

Înainte de plecare, Nick s-a antrenat și cu Ion Pascu. Cei doi au fost câteva zile la munte, acolo unde s-au pregătit împreună.

Reclamă 4 / 0/3

Pascu are și el meci în luna martie, în promoția iFight Heroes. ”Bombardierul” este expert în ucrainieni. Acesta i-a învins anul trecut pe Maxim Sergeev și Maxim Soroka, ambii din Ucraina, înainte de limită.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și