Închide meniul

Nicolae Negumereanu a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE. Ultimele detalii oferite despre gala iFIGHT Heroes „Bătaie-n Balcani”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2022, 8:00 / Actualizat: 15 decembrie 2022, 11:17

Nicolae Negumereanu a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE. Ultimele detalii oferite despre gala iFIGHT Heroes „Bătaie-n Balcani

Negumereanu, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Nicolae Negumereanu/ Profimedia

Nicolae Negumereanu a fost invitatul special al lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE. Luptătorul a venit cu ultimele detalii despre gala iFIGHT Heroes „Bătaie-n Balcani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala iFIGHT Heroes „Bătaie-n Balcani” va fi vineri, 16 decembrie, în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Nicolae Negumereanu, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Nicolae Negumereanu este cel mai bine cotat român din MMA. Acesta avea o serie incredibilă de 4 victorii la rând în UFC, până la înfrângerea suferită luna trecută într-o gală din New York.

Negumereanu s-a bătut cu Ulberg, cunoscut și ca Black Jag. Acesta face parte din echipa lui Adesanya, unul dintre cele mai mari nume din acest sport. Din păcate, seara nu a fost una bună pentru Nick, fiind făcut KO după mai puţin de 4 minute.

Nicolae Negumereanu se pregăteşte în prezent pentru gala iFIGHT Heroes „Bătaie-n Balcani”, de pe 16 decembrie. Pe lângă acesta, Cristi Iorga şi Sandu Lungu sunt alte nume mari care vor fi prezente în evenimentul care se va desfăşura în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

Gala iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani” cu Pascu și Sandu Lungu, pe 16 decembrie la Antena 1 și Antenaplay.ro

Gala iFight Heroes ”Bătaie-n Balcani” are loc pe 16 decembrie la Sala Polivalentă din București. Evenimentul conține 11 meciuri de MMA profesionist și e transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

În cele mai importante meciuri vor lupta Ion Pascu și Sandu Lungu. Pascu se bate cu un brazilian celebru. Mauricio Reis are un palmares impresionant, luptând de-a lungul carierei cu nume importante și în promoții foarte puternice. Printre adversari se numără și fostul campion din UFC, Rafael dos Anjos.

Mauricio a luptat în promoții ca ACB, Pancrase, Brave sau Oktagon, fiind campionul promoției Venator în 2018. Pe lângă palmaresul din artele marțiale mixte, luptătorul brazilian are rezultate de excepție și în Jiu Jitsu brazilian, având propria sa academie.

Reclamă 4 / 0/3

Și Sandu Lungu are un meci extrem de dificil. Acesta dă piept cu Gyula Szuhanyi din Ungaria. Acesta are 1,86m și 120kg și peste 50 de meciuri la profesioniști pe diferite regulamente de luptă, fiind printre altele de 3 ori campion al Ungariei. În schimb, “Muntele Bihorului” are 10 victorii la rând la profesioniști, atât pe reguli de arte marțiale mixte cât și în kickboxing.

Gala iFight Heroes ”Bătaie-n Balcani” pe 16 decembrie, la Antena 1 și Antenaplay.ro

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro. Gala începe la ora 18:30 în direct și în exclusivitate pe Antenaplay.ro. Cele mai tari meciuri ale serii vor fi pe Antena 1.

Galele iFight Heroes au stabilit mai multe recorduri de audiență anul acesta. Cele 3 ediții din 2022 sunt lideri detașați de audiență TV pe segmentul galelor de contact din România, incluzând evenimentele de kickbox și box. De asemenea, ultima ediție, din septembrie, de la Mioveni, a consemnat un record all time de audiență TV la o gală de MMA din România, conform paginilor de social media Heroes Fight League.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și