Închide meniul
VIDEO

Oleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2024, 7:49

Reclamă
Oleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury

Oleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă

Oleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă

Oleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă de la Riad, susţinută după victoria uriaşă purtată în faţa lui Tyson Fury, care i-a adus cele mai importante centuri ale categoriei grele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pugilistul ucrainean de 37 de ani s-a prăbuşit emoţional în faţa reporterilor atunci când a fost întrebat despre tatăl său, care a murit în 2012, după ce Oleksandr devenea campion olimpic. Boxerul susţine că tatăl său încă îi mai apare în vis.

Oleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă

„Mi-e dor de tatăl meu şi i-am spus `tu trăieşti acolo şi eu trăiesc aici. Nu mai veni după mine, te iubesc`. Pentru mine, e greu când tatăl meu îmi apare în vis. Îmi aduce aminte de toată viaţa mea.

Ştiu că este aici, chiar cred că stă pe aici pe undeva, în această sală”, a spus Usyk, plângând, la conferinţa de presă de după victoria uriaşă cu Tyson Fury.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Queensberry (@queensberrypromotions)

Reclamă
Reclamă 4

„Nu mă gândesc la box în acest moment. M-am pregătit în ultimele 9 luni. Am pierdut Anul Nou, am pierdut ziua de naştere a copilului meu. Am pierdut ziua de naştere a fetiţei mele. Am pierdut vacanţa alături de familie. Am fost concentrat doar pe această luptă. Acum sunt fericit şi vreau doar să ajung acasă”, a mai spus Usyk.

Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury

Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury şi, la 37 de ani, rămâne campionul categoriei grea în boxul mondial profesionist. Usyk e primul boxer care îl bate pe pugilistul britanic şi obţine a 22-a victorie a carierei.

Usyk a obţinut victoria după o decizie împărţită venită din partea arbitrilor, 115-112, 113-114, 114-113. Cei doi au luptat toate cele 12 runde, iar Usyk şi-a trimis o dată adversarul la podea. 34 de victorii şi o înfrângere este noul palmares al britanicului.

Reclamă

După victoria istorică de la Riad, Usyk a ajuns să deţină cele mai importante centuri de la categoria grea, WBA, IBF, WBO, IBO, The Ring și WBC. „Tată, mă auzi? (n.r. – privind în sus) Am reușit! Vă mulțumesc tuturor, familiei, țării mele. Slavă Ucraina!”, a fost mesajul de la final al pugilistului.

Plin de vedete la lupta dintre Usyk şi Fury

Suma încasată de Oleksandr Usyk pentru lupta cu Tyson Fury de la Riad este una uriaşă, de 30 de milioane de dolari. În urma victoriei, ucraineanul a ajuns la 22 de succese într-o carieră în care rămâne neînvins.

Cristiano Ronaldo, Neymar, Vladimir Klitschko, Andryi Shevchenko, Steven Gerrard, Jean-Claude Van Damme, Evander Holyfield sau Lennox Lewis sunt vedetele care au luat parte la gala de la Riad.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:10

Al doilea arbitru OUT de la EURO 2024! A fost făcut praf de două selecționate și va vedea restul turneului de acasă

17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

17:10

VIDEOMax Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și