Închide meniul

Overeem a semnat cu Glory! Olandezul care demola tot K-1-ul în urmă cu 11 ani se întoarce în ring

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 9 iunie 2021, 13:00

Overeem a semnat cu Glory! Olandezul care demola tot K-1-ul în urmă cu 11 ani se întoarce în ring

Profimedia

Overeem a semnat cu Glory! Olandezul a fost campion K-1 acum 11 ani

Overeem a semnat cu Glory! Anunțul a fost făcut aseară de presa internațională și vine ca o lovitură de imagine dată de promoția de kickboxing. Overeem fusese dat afară de UFC în martie, după o carieră de 10 ani în care a fost unul dintre cei mai importanți luptători ai promoției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olandezul a fost unul din fenomenele kickboxingului în urmă cu peste un deceniu. Acesta a reușit să câștige titlul K-1 după ce și-a demolat toți adversarii în piramidă. Overeem i-a învins în aceeași seară pe Tyrone Spong, Gokhan Saki și Peter Aerts, pe ultimii doi prin KO în prima repriză, și și-a adjudecat titlul K-1.

Overeem a semnat cu Glory! Meciuri posibile puternice pentru olandez

Aducerea lui Overeem în Glory este ca o gură de oxigen pentru divizia ținută sub control de ani de zile de Rico Verhoeven. Olandezul și-a bătut toți adversarii, pe unii chiar de două ori, așa că o nouă provocare este binevenită atât pentru el cât și pentru fani.

Rămâne de văzut dacă Glory îl va pune pe Overeem direct în meciul de titlu cu Rico. Acesta poate primi un meci sau două mai ușoare, de reacomodare cu kickboxingul, dar acest lucru se poate dovedi riscant. O eventuală înfrângere cu un adversar mai slab cotat îi poate scădea ratingul semnificativ olandezului.

Astfel, Glory poate opta direct pentru un meci tare pentru Overeem. Acesta poate lupta pentru centură cu Rico, dar are și alți adversari puternici și cu cotă bună în față. Badr Hari, vechiul său rival, este o variantă bună, mai ales că cei doi s-au făcut KO reciproc în 2008 și 2009. Benny Adegbuyi poate fi un adversar bun pentru Overeem, mai ales după victoria cu Badr Hari. De asemenea, Jamal Ben Saddik este un posibil adversar pentru Overeem, marocanul fiind forțat să renunțe la meciul de titlu cu Rico din cauza unei accidentări.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și