Închide meniul

Overeem vs Rico Verhoeven! Cum au fost dezvăluite ”din greșeală” planurile pentru meciul anului în kickboxing

Florian Ceafalău Publicat: 2 august 2021, 12:32

Overeem vs Rico Verhoeven! Cum au fost dezvăluite ”din greșeală” planurile pentru meciul anului în kickboxing

Overeem și Rico Verhoeven se pregătesc de meci, a dezvăluit unul dintre cei mai importanți antrenori din kickboxing.

Vechtsportinfo.nl

Overeem vs Rico Verhoeven este deja stabilit. Informația a fost postată de Tom Harinck pe rețelele de socializare. La scurt timp, acesta a șters mesajul și a declarat că a înțeles greșit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harinck este unul dintre cei mai importanți antrenori de kickboxing din lume. Acesta este fondatorul Chakuriki Gym, sală unde s-au pregătit de-a lungul timpului numele legendare din K-1 ca Peter Aerts, Branko Cikatic, Badr Hari, Jerome Le Banner sau Malvin Manhoef.

”Un prânz frumos alături de Alistair Overeem, care pleacă din Croația azi. Overeem se pregătește din greu pentru meciul său cu Rico Verhoeven”, a fost mesajul inițial postat de Harinck, alături de o poză cu cei doi la masă. Chiar dacă și-a retras cuvintele, fanii sunt siguri că acesta a dezvăluit din greșeală că cei doi au deja meciul stabilit, iar lupta va avea loc la finalul acestui an.

Reclamă

Overeem vs Rico Verhoeven. Cel mai greu adversar pentru campion?

Overeem a semnat cu Glory în luna iunie. Olandezul fusese dat afară de UFC în martie, după o carieră de 10 ani în care a fost unul dintre cei mai importanți luptători ai promoției.

Acesta a fost unul din fenomenele kickboxingului în urmă cu peste un deceniu. A reușit să câștige titlul K-1 după ce și-a demolat toți adversarii în piramidă. Overeem i-a învins în aceeași seară pe Tyrone Spong, Gokhan Saki și Peter Aerts, pe ultimii doi prin KO în prima repriză, și și-a adjudecat titlul K-1.

Reclamă

De partea cealaltă, Rico este neînvins din 2012 în Glory, când a fost bătut de Semmy Schilt, în gala Glory 4. De atunci a mai suferit o singură înfrângere, într-o gală în China, în 2015, având 14 meciuri la rând fără înfrângere.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
FIGHT • 29 ian., 16:05
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la grea
FIGHT • 16 ian., 18:57
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la categoria grea