Închide meniul

Prima reacție a lui Ștefan Lătescu după KO-ul incredibil din Glory! ”Am doar 21 de ani, este un vis devenit realitate”

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2023, 11:57

Reclamă
Prima reacție a lui Ștefan Lătescu după KO-ul incredibil din Glory! ”Am doar 21 de ani, este un vis devenit realitate”

Prima reacție a lui Ștefan Lătescu după KO-ul incredibil din Glory! ”Am doar 21 de ani, este un vis devenit realitate”

Prima reacție a lui Ștefan Lătescu după KO-ul incredibil din Glory. Luptătorul antrenat de Mihai Constantin la Scorpions Iași le-a mulțumit celor care au fost alături de el în drumul spre glorie… din Glory.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lătescu l-a făcut TKO pe Ibrahim El Bouni, unul dintre cei mai buni luptători din lume la categoria semi-grea. Românul a început meciul greu fiind numărat de arbitru după doar câteva secunde, dar a revenit puternic și a câștigat prin TKO în runda a doua.

Prima reacție a lui Ștefan Lătescu după KO-ul incredibil din Glory

”Mă simt fenomenal, a fost o victorie mare. Am doar 21 de ani, sunt bucuros și am onoarea de a lupta în Glory. Vreau să le mulțumesc părinților mei care m-au susținut mereu în carieră. Vreau să mulțumesc fratelui meu care a fost alături de mine aici la gală. Golden Boy a revenit cu încă o victorie pentru România, a 10-a consecutivă. Vreau să aduc titlul mondial Glory în România. A fost o victorie pentru toți românii. Meciul a început greu, cu o surpriză, dar mi-am revenit și vorba maestrului, când mă enervez uit de toate.”, a spus Lătescu.

Acesta a fost intervievat și de cei de la Glory în vestiar imediat după meci. Olandezii, șocați de cât de bun este românul la doar 21 de ani.

Lătescu: ”E un vis devenit realitate. Voi fi din ce în ce mai bun. Ne vedem la meciul viitor.”

Reclamă

Reporter Glory: Câți ani ai? Spune-le oamenilor

Lătescu: ”Am 21 de ani, sunt tânăr, Gloden Boy e tânăr!”, a spus Lătescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și