Închide meniul

Românul care a dat KO-ul anului 2022 se bate sâmbătă LIVE de la 19:00 în AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 martie 2023, 13:15

Românul care a dat KO-ul anului 2022 se bate sâmbătă LIVE de la 19:00 în AntenaPLAY

Sportivul din Constanța are însă experiență la nivel înalt. Acesta a luptat și în KSW, promoția din Polonia fiind cea mai bine cotată din Europa.

Românul care a dat KO-ul anului 2022, Mădălin Pîrvulescu, se bate sâmbătă în gala PFL. Evenimentul are loc la Newcastle, în Anglia, și începe la ora 19:00 ora României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pîrvulescu se bate cu un spaniol de origine marocană, Abdullah Er-Ramy. Pentru Mădălin este un meci foarte important. Promoția PFL este una dintre cele mai puternice din lume.

Sportivul din Constanța are însă experiență la nivel înalt. Acesta a luptat și în KSW, promoția din Polonia fiind cea mai bine cotată din Europa.

Românul care a dat KO-ul anului 2022 se bate sâmbătă LIVE de la 19:00 în AntenaPLAY

Mădălin a debutat la profesioniști în mai 2021, în gala Heroes Fight League 1. De altfel, 3 din primele 4 meciuri ale lui Mădălin au fost în Heroes. În mai puțin de 2 ani, sportivul din Constanța a trecut prin KSW, acolo unde a obținut o victorie din două meciuri, iar acum a ajuns în PFL.

Anul trecut, Pîrvulescu a primit premiul pentru ”KO/TKO-ul anului 2022”, în cadrul Heroes MMA Awards, pentru victoria asupra lui Lorenzo Stoica. Vezi mai jos meciul:

Reclamă

Toată gala are are 8 meciuri de profesioniști. Iată mai jos fight card-ul:

1. Lizzy Gevers Olanda vs Valentina Scatizzi Italia
2. Abdellah Er-Ramy Spania vs Mădălin Pîrvulescu România
3. Cornelia Holm Suedia vs Marta Waliczek Polonia
4. Anthony Salamone Franța vs Daniel Ladero Spania
5. Griet Eeckhout Belgia vs Mafalda Carmona Portugalia
6. Ricardo Nosiglia Italia vs Jakob Nedoh Slovenia
7. Dakota Ditcheva Anglia vs Malin Hermansson Suedia
8. Simeon Powell Anglia vs Mohamed Amine Olanda

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și