Închide meniul

Sandu Lungu are un mesaj pentru fanii MMA-ului: ”Venim să facem spectacol la Mioveni”

Antena Sport Publicat: 27 august 2022, 21:18

Sandu Lungu are un mesaj pentru fanii MMA-ului: ”Venim să facem spectacol la Mioveni”

Cel mai iubit luptător de MMA din România își va face revenirea în MMA. Lungu nu a mai luptat în cușcă de 4 ani, perioadă în care a fost neînvins pe reguli de kickboxing.

Heroes Fight League

Sandu Lungu are un mesaj pentru fanii ce vor veni la gala iFight Heroes 5. Evenimentul va avea loc pe 16 septembrie în Sala Sporturilor din Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai iubit luptător de MMA din România își va face revenirea în MMA. Lungu nu a mai luptat în cușcă de 4 ani, perioadă în care a fost neînvins pe reguli de kickboxing. ”Muntele Bihorului” va lupta pe reguli de MMA pe 16 septembrie, la Mioveni. Acesta va da piept cu Jose Jimenez, un spaniol de 140kg cu peste 20 de meciuri la profesioniști.

Sandu Lungu are un mesaj: ”Vom face spectacol la Mioveni”

”M-am antrenat toată vara pentru meciul acesta. Adversarul meu este unul ce stă la bătaie, cum îmi place mie. Noi, sportivii, luptăm pentru public. Important e ca oamenii ce vor veni la gala din Mioveni să plece acasă mulțumiți de ce au văzut. Venim să facem spectacol la Mioveni”, a spus Sandu Lungu pentru AS.ro.

Reclamă

Cei care vor să vadă gala pe viu pot achiziționa bilete de AICI

Evenimentul va fi transmis în direct de Antenaplay.ro și de Antena 1 după ora 23:00

Reclamă

9 meciuri profesionist în gala iFight Heroes de pe 16 septembrie!

Nume mari din MMA-ul românesc vor urca în cușcă la Sala Sporturilor din Mioveni, pe 16 septembrie. Sandu Lungu, Ion Pascu, Marian Rusu, Ion Grigore, Mihai Simion, Laurențiu Călugăru, Radu Zarioiu sau Sorin Gogu sunt doar câțiva dintre sportivii de renume ce vor încânta publicul din Mioveni!

Gala va marca revenirea în cușca de MMA a lui Sandu Lungu, legendarul luptător român, dar și a celui mai bun argeșean din MMA, Laurențiu Călugăru. Acesta din urmă are 12 victorii în 14 lupte la profesioniști și abia așteaptă să lupte în fața publicului său.

De asemenea, gala va conține două meciuri din FORTUNA Heavyweigt Grand Prix, turneul ce va decide cel mai bun greu din România! Patru grei de renume se vor lupta pentru locurile în semifinale!

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Fight • 31 ian., 13:41
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring