Închide meniul
EXCLUSIV

Sandu Lungu, după victoria cu Dejan Bubic: „Abia l-am dovedit! Ştia să se apere bine!” iFight Heroes 7 a fost în AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2023, 8:56

Sandu Lungu, după victoria cu Dejan Bubic: „Abia l-am dovedit! Ştia să se apere bine! iFight Heroes 7 a fost în AntenaPLAY

Sandu Lungu l-a învins pe Dejan Bubic la iFight Heroes

Captură AntenaPLAY

Sandu Lungu, după victoria cu Dejan Bubic. Sandu Lungu l-a învins pe Dejan Bubic la iFight Heroes 7, gală ce a fost în direct în AntenaPLAY. Lupta lui Sandu Lungu, dar şi celelalte încleştări din cuşcă pot fi văzute azi, de la 23.50, pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 12 ani mai tânăr, sârbul Dejan Bubic a cedat în faţa lui Sandu Lungu după prima repriză. „Muntele Bihorului” a reuşit să îl doboare pe Bubic şi i-a aplicat mai multe lovituri la faţă.

Sandu Lungu, după victoria cu Dejan Bubic

Bubic a renunţat verbal, în ultima secundă a primei reprize. Sandu Lungu a fost declarat victorios şi a obţinut a şasea victorie la rând din carieră şi al 22-lea succes în MMA.

Deşi a câştigat meciul după numai o repriză, Sandu Lungu a recunoscut că adversarul său a fost greu de învins.

A fost tare, e tănâr, proaspăt. Abia l-am dovedit. Avea tonus, nu era un om slab şi ştia să se apere bine. Cred că ştia ce urmează cu ducerea la sol că şi-a făcut bine temele. Mi-aş dori să mă întâlnesc cu Mark Hunt. Noi sunt de aceeaşi generaţie„, a spus Sandu Lungu.

Reclamă

Video cu lupta lui Sandu Lungu de la iFight Heroes

Înainte de gală, sârbul care provine din box a promis că îi va da un K.O. rapid lui Sandu Lungu. Toate meciurile lui Bubic, indiferent că au fost de box, kickbox sau MMA, s-au terminat înainte de limită.

Şi Sandu Lungu era obişnuit să îşi pună rapid la pământ adversarii. Anul trecut, l-a învins în numai două minute şi 16 secunde pe „Barbarul” Gyula, la iFight Heroes “Bătaie-n Balcani”.

Cum a arătat fight-card-ul galei iFight Heroes 7:

Reclamă 4 / 0/3

1. Meci în deschidere semi-pro 57kg Anamaria Balaș vs Leyla Shebel
2. 66kg Andrei Sîrbu vs Alexandru Mustățea
3. 70kg Mihai Ciompec vs Bogdan Neațu
4. 80kg Mădălin Mînzală vs Dan Tudoran
5. 77kg Damian Zaharia vs Cătălin Pintilie
6. 63kg Iska Ismayilov vs Eduard Bobescu
7. 77kg Alexandru Curcudel vs Robert Constantin
8. Meci de titlu 80kg Radu Zarioiu vs Rafael Aronov
9. +120kg Sandu Lungu vs Dejan Bubic

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și