Închide meniul

Sandu Lungu pariază pe Negumereanu în UFC: ”E puternic și rezistent!” Meciul e sâmbătă noapte

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 29 iulie 2022, 21:08

Sandu Lungu pariază pe Negumereanu în UFC: ”E puternic și rezistent!” Meciul e sâmbătă noapte

Sandu Lungu pariază pe Negumereanu în meciul cu Igor Potieria.

Profimedia / Heroes Fight League

Sandu Lungu pariază pe Negumereanu în meciul cu Igor Potieria. ”Eu cred că are prima șansă în meciul ăsta. Nick este puternic și rezistent. Este un încasator bun, la categoriile mai mari trebuie să ai calitatea astea ca să poți duce meciurile. Mulți nu au încredere în el dar eu zic că poate merg până la centură la categoria asta. Nu mai e așa grea categoria ca pe vremea lui Jon Jones”, a spus Sandu Lungu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Muntele Bihorului” spune că are încredere în luptătorul român care scrie istorie în UFC: ”Am vorbit cu el înainte de meci, i-am spus părerea mea despre cum să abordeze meciul. Știu că el și echipa lui au făcut o strategie, i-am dat și eu niște sfaturi din experiența mea. Eu zic că dacă îl muncește bine în prima rundă și nu îi dă șansa la o lovitură norocoasă va câștiga fără probleme”.

Sandu Lungu se pregătește și el de meci. Luptătorul din Oradea va urca în cușca de MMA pentru prima dată după o pauză de 4 ani. Acesta are meci programat în luna septembrie. Lungu va lupta în gala iFight HEROES 5.

Negumereanu vs Potieria, la gala UFC 277

Negumereanu se bate cu ucraineanul Potieria pe 30 iulie. Lupta va fi a doua de pe fight card și va avea loc după miezul nopții.

Meciul dintre cei doi face parte din gala UFC 277, ce are loc în Dallas, Texas. Evenimentul are două meciuri de titlu UFC. Julianna Penna și Amanda Nunes se bat pentru centura la categoria Bantam feminină, iar Brandon Moreno și Kai Kara-France se bat pentru centura Flyweight Interimară.

Reclamă

Nicolae Negumereanu este primul român ce a obținut o victorie în UFC. Acesta l-a învins pe Aleksa Camur, în iunie 2021. Nick a mai câștigat un meci în fața lui Ike Villanueva, tot anul trecut, și cu Kennedy Nzechukwu anul acesta.

Adversarul său are un palmares impresionant de 19 victorii și doar 2 înfrângeri, fiind neînvins în ultimele 15 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și