Închide meniul
Video

Sandu Lungu, un car de nervi înaintea luptei cu uriașul Spaniei! iFight „Bombardieri în Mioveni” e vineri, pe AntenaPLAY de la 19:00 și pe Antena 1 de la 23:45

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2022, 21:03 / Actualizat: 14 septembrie 2022, 14:37

Sandu Lungu, invitatul lui Dan Pavel

Sandu Lungu, în timpul unui antrenament / as.ro

Sandu Lungu e un car de nervi înaintea luptei cu uriașul Spaniei. iFight „Bombardieri în Mioveni” e vineri, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandu Lungu e supărat înaintea luptei cu uriașul Spaniei. Niciunul dintre criticii de pe Facebook n-au răspuns provocării lui, Lungu versus o sută!’

Sandu Lungu, un car de nervi înaintea luptei cu uriașul Spaniei

O mie de euro primește cine rezistă o rundă cu Lungu în cușcă.

„Închid toate colțurile, n-are unde să fugă, doar să sară gardul. E acolo la ușă ca un zăvor. Ală când iese, închide ăla și se aude CLANC! Și în momentul ăla e CLANC! Acolo rămai cu mine! E ca și cum rămai cu un leu!„, a spus Sandu Lungu.

Legenda Sandu Lungu va lupta cu uriașul Spaniei Jimenez în gala iFight Bombardieri în Mioveni, care e în direct pe AntenaPlay, vineri, de la 19:00. Luptele serii sunt la Antena 1, de la 23:45.

Reclamă

Sandu Lungu revine în cuşca de MMA la 48 de ani

(Cum te simţi la 48 de ani?) Ciuruit puţin, aşa… puţin să zic. Ce nu scarţâie, aia e întrebarea? Înca limba îmi merge bine… mănânc, vorbesc, îmi merge gura„, a declarat Sandu Lungu pentru Antena Sport.

Şi frica l-a ajutat pe Sandu Lungu să înşire victoriile în cei 40 de ani de ani petrecuţi în sport.

Nebunia aia, combinată un pic cu frica, îţi dublează forţa. Când vin la antrenament, dacă nu am chef, mă gandesc la ce bătaie o să-mi iau acolo şi atunci încep şi trag tare. Imediat mă trezesc, aşa, ca şi cum cineva mi-ar da două palme şi uite aşa!„, a mai spus „Muntele Bihorului”.

Reclamă 4 / 0/3

9 meciuri profesioniste în gala iFight Heroes de pe 16 septembrie!

Nume mari din MMA-ul românesc vor urca în cușcă la Sala Sporturilor din Mioveni, pe 16 septembrie. Sandu Lungu, Ion Pascu, Marian Rusu, Ion Grigore, Mihai Simion, Laurențiu Călugăru, Radu Zarioiu sau Sorin Gogu sunt doar câțiva dintre sportivii de renume ce vor încânta publicul din Mioveni!

Cei care vor să vadă gala pe viu pot achiziționa bilete de AICI

Gala va marca revenirea în cușca de MMA a lui Sandu Lungu, legendarul luptător român, dar și a celui mai bun argeșean din MMA, Laurențiu Călugăru. Acesta din urmă are 12 victorii în 14 lupte la profesioniști și abia așteaptă să lupte în fața publicului său.

De asemenea, gala va conține două meciuri din FORTUNA Heavyweigt Grand Prix, turneul ce va decide cel mai bun greu din România! Patru grei de renume se vor lupta pentru locurile în semifinale!

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și