Închide meniul

Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria! Ce mesaje au trimis fanii unguri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2022, 17:22

Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria! Ce mesaje au trimis fanii unguri

Heroes Fight League

Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria, ce va avea loc pe 16 decembrie în gala iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani”.

Se încing spiritele înainte de meciul lui Sandu Lungu cu colosul din Ungaria. Lupta va avea loc pe 16 decembrie în gala iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeci de fani unguri au luat cu asalt pagina promoției Heroes. Aceștia au transmis mesaje de luptă când a fost anunțat meciul dintre Sandu Lungu și colosul Gyula Szuhanyi.

Acesta din urmă a distribuit postarea pe pagina sa, iar fani iau dat năvală cu mesaje de susținere. Chiar dacă majoritatea mesajelor au fost civilizate, atât fanii unguri cât și românii care i-au luat apărarea lui Sandu au mai ”călcat strâmb”. ”A trebuit să moderăm unele comentarii, vrem ca atmosfera să fie una civilizată la gală”, a spus promoterul galei.

Se încing spiritele înainte de gala de pe 16 decembrie!

Confruntarea dintre cei doi este așteptată de toți fanii din România dar și din Ungaria. Gyula Szuhanyi are 1,86m și 120kg și peste 50 de meciuri la profesioniști pe diferite regulamente de luptă, fiind printre altele de 3 ori campion al Ungariei. În schimb, “Muntele Bihorului” are 10 victorii la rând la profesioniști, atât pe reguli de arte marțiale mixte cât și în kickboxing.

Confruntarea dintre cei doi are loc în cadrul galei iFight Heroes & Armmada. Evenimentul marchează începutul unei colaborări între cea mai tare promoție din România și sârbii de la Armmada.

Reclamă

”Sportivii noștri vor avea ocazia să lupte în galele din Serbia anul viitor. Vor de un management foarte bun și posibilități de a semna cu promoții puternice din Europa și din toată lumea. De altfel, HEROES Management a reușit deja să promoveze sportivi în gale din Serbia, Bulgaria și Austria.”, a declarat promoterul Heroes, Florian Ceafalău.

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și