Închide meniul

Ștefan Lătescu pe urmele lui Ghiță și Benny. Se bate la centura de campion în 2024

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2023, 12:47

Ștefan Lătescu pe urmele lui Ghiță și Benny. Se bate la centura de campion în 2024

Glory

Ștefan Lătescu pe urmele lui Ghiță și Benny

Ștefan Lătescu, pe urmele lui Ghiță și Benny. Luptătorul din Iași poate deveni primul campion român din circuitul Glory. Acesta are șanse mari să lupte la centură în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cele două meciuri incredibile din Glory, Lătescu a ajuns în top 5 la categoria semi-grea. Conform paginii de Wikipedia administrate de Glory, lupta sa cu El Bouni a fost eliminatorie pentru centură. Astfel, Lătescu ar urma să lupte cu Donegi Abena, actualul campion.

Ștefan Lătescu pe urmele lui Ghiță și Benny

Lătescu ar fi al treilea român care se bate pentru centura de campion în Glory. Daniel Ghiță și Benny Adegbuyi au fost singurii care au avut șansa la cea mai importantă centură din kickboxing în ultimii 10 ani. Ghiță a fost învins de Rico Verhoeven, în 2014, pentru centura la grei. Tot Rico l-a învins de două ori pe Benny, ambele meciuri de centură fiind în 2015.

În rest, niciun român nu a ajuns la un meci de titlu în Glory. De menționat că Andrei Stoica a luptat pentru titlul mondial din ONE, o promoție la fel de puternică la nivel mondial ca Glory, fiind învins de Roman Kryklia.

Prima reacție a lui Ștefan Lătescu după KO-ul incredibil

Lătescu l-a făcut TKO pe Ibrahim El Bouni, unul dintre cei mai buni luptători din lume la categoria semi-grea. Românul a început meciul greu fiind numărat de arbitru după doar câteva secunde, dar a revenit puternic și a câștigat prin TKO în runda a doua.

Reclamă

”Mă simt fenomenal, a fost o victorie mare. Am doar 21 de ani, sunt bucuros și am onoarea de a lupta în Glory. Vreau să le mulțumesc părinților mei care m-au susținut mereu în carieră. Vreau să mulțumesc fratelui meu care a fost alături de mine aici la gală. Golden Boy a revenit cu încă o victorie pentru România, a 10-a consecutivă. Vreau să aduc titlul mondial Glory în România. A fost o victorie pentru toți românii. Meciul a început greu, cu o surpriză, dar mi-am revenit și vorba maestrului, când mă enervez uit de toate.”, a spus Lătescu.

Acesta a fost intervievat și de cei de la Glory în vestiar imediat după meci. Olandezii, șocați de cât de bun este românul la doar 21 de ani.

Lătescu: ”E un vis devenit realitate. Voi fi din ce în ce mai bun. Ne vedem la meciul viitor.”

Reclamă 4 / 0/3

Reporter Glory: Câți ani ai? Spune-le oamenilor

Lătescu: ”Am 21 de ani, sunt tânăr, Gloden Boy e tânăr!”, a spus Lătescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și