Închide meniul

Super KO-uri în box! Omul lui Mayweather și ”magicianul” Lomachenko au reușit victorii spectaculoase – VIDEO

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 28 iunie 2021, 13:18

Super KO-uri în box! Omul lui Mayweather și ”magicianul” Lomachenko au reușit victorii spectaculoase – VIDEO

Profimedia

Omul lui Mayweather, Gervonta Davis, și ”magicianul” Lomachenko au reușit victorii spectaculoase

Super KO-uri în box! Gervonta Davis și Vasil Lomachenko au învins înainte de limită în meciurile pe care le-au avut în acest week-end. Omul lui Mayweather, Gervonta Davis, considerat unul dintre cei mai buni boxeri din lume indiferent de categorie, s-a impus printr-un KO dur în runda a 11-a a meciului cu Mario Barrios. Americanul a trimis un uppercut la ficat ce l-a decimat pe adversar, meciul fiind oprit după ce acesta nu a mai putut continua deși s-a ridicat în picioare până la 10. Davis a continuat să îl lovească iar arbitrul a oprit meciul imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un episod interesant a avut loc în colțul lui Davis. Înainte de runda a 10-a, Floyd Mayweather, cel care este mentorul acestuia, a venit la colț și i-a spus că este în urmă la puncte, lucru ce nu i-a picat bine lui Davis. Acesta a fost șocat de ce i-a spus Mayweather, considerând că este înainte la puncte. După doar o rundă, Davis a reușit victoria prin KO.

Lomachenko, o nouă capodoperă în ring!

Unul dintre cei mai spectaculoși boxeri din lume, ucraineanul Lomachenko, a reușit un KO în stilul caracteristic în fața japonezului Nakatani. Loma l-a lovit din toate unghiurile pe acesta, meciul fiind oprit de arbitru în runda a 9-a.

Vestea bună a venit pentru Lomachenko după meci. Acesta va primi revanșa cu Teofimo Lopez, cel care l-a învins la decizie în octombrie 2020. Tatăl și managerul lui Lopez a declarat că fiul său îi va acorda revanșa, după ce va trece de următorul adversar. Lopez are meci programat în august cu australianul Kambosos.

Reclamă

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și