Închide meniul

Ticul de care Marius Csampar nu poate scăpa după 23 de ani de închisoare. ”O fac și în libertate, nu știu de ce”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 9:59

Ticul de care Marius Csampar nu poate scăpa după 23 de ani de închisoare. ”O fac și în libertate, nu știu de ce”

Youtube

Marius Csampar

A comis 6 crime și a stat 23 de ani la închisoare. Marius Csampar se declară un om reabilitat. Acesta a fost eliberat de 3 săptămâni și se acomodează cu greu la viața în libertate. Într-o înregistrare pe pagina sa personala de Facebook, Csampar spune că vrea să renunțe la obiceiurile din închisoare, dar îi vine greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu reușește să scape de un tic avut după gratii, acela de a ascunde telefonul sau tableta atunci când scârțâie o ușă. Ticul este rămas de la pușcărie, atunci când Csampar era atent să nu fie prins de gardieni cu telefonul la el.

”Este frumos în libertate. Am un singur tic, când mai scârțâie ușile am tendința de a piti telefonul sau tableta (n.r. pentru a nu fi prins de gardian), dar o să scap și de asta. Restul le-am lăsat în spatele porții (n.r. închisorii; a renunțat la ele) că nu am nevoie de ele. Am lăsat și jargoanele și șmecheriile. Vreau să scap de obiceiurile de acolo și să le iau pe cele de afară, să intru în rând cu lumea. Eu am fost mereu deschis, am spus ce am simțit. Fiecare în viață e liber să spună ce vrea”, a spus Marius Csampar într-o înregistrare.

Moda telefoanelor în pușcărie nu este nouă. Mai mulți interlopi au postat imagini și chiar filmulețe din pușcărie semn că deținerea unui telefon după gratii a devenit ceva obișnuit.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și