Închide meniul

Trei opțiuni pentru Badr Hari. Florian Ceafalău, despre ce ar trebui să facă marocanul după KO-ul luat aseară

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 5 septembrie 2021, 13:45

Trei opțiuni pentru Badr Hari. Florian Ceafalău, despre ce ar trebui să facă marocanul după KO-ul luat aseară

Badr Hari a fost făcut KO de Arkadiusz Wrzosek în meciul de aseară din gala Glory ce a avut loc în Olanda, la Rotterdam.

Profimedia

Trei opțiuni pentru Badr Hari după ce și-a luat un nou knock-out. Polonezul Wrzosek a reușit o victorie surprinzătoare în gala de aseară. Acesta a fost pus la podea de 3 ori de Badr Hari dar a reușit să câștige meciul. În timp ce fugea prin ring, Wrzosek a trimis o lovitură de picior ce l-a surprins pe marocan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost pus la podea și nu s-a mai ridicat până la 10. Badr Hari a pierdut un meci pe care l-a dominat de la început până la final. Marocanul nu știa unde se află imediat după KO, iar de pe fața sa curgeau șiroaie de sânge după ce lovitura lui Wrzosek i-a produs o tăietură în zona ochiului.

Această imagine a devenit deja obișnuită pentru Badr Hari. Acesta a câștigat ultiml meci în urmă cu 6 ani, iar de atunci a părăsit ringul plin de sânge sau pe targă.

Trei opțiuni pentru Badr Hari. Ce ar trebui să facă?

Badr Hari ar trebui să facă ce vrea el să facă. Cu siguranță cei din Glory îi vor permite orice. Acesta are 3 opțiuni, toate 3 la fel de bune. Totul depinde de ce dorește el.

Prima opțiune: Revanșa! Ar trebui să ia revanșa cu Wrzosek imediat ce este sănătos. Undeva în primăvară. Polonezul a reușit o victorie norocoasă, după ce fusese pus de 3 ori pe jos și nu avusese nicio șansă cu Badr. Șansele la o astfel de lovitură în revanșă sunt foarte mici, iar Badr poate spăla această înfrângere foart ușor.

Reclamă

A doua opțiune: Meci cu Overeem! Badr Hari poate cere promoției un meci cu Overeem. Olandezul a semnat cu Glory și va lupta în această toamnă cu Rico Verhoeven. Șansele lui Overeem sunt destul de mici, iar o eventuală înfrângere ar deschide drumul pentru un meci epocal între Badr și Overeem.

A treia opțiune: Retragere! Marocanul ar putea să se retragă liniștit. Este clar că nu îl mai ține corpul pentru acest sport. Și-a rupt mâna, piciorul, bicepsul, a fost făcut KO de mai multe ori. După fiecare meci, Badr ajunge la spital. Ar fi cazul să se gândească mai mult la sănătatea lui. Are o carieră uriașă în spate pe care nu i-o poate lua nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și