Închide meniul

Un boxer amator, care este orb, se pregătește pentru primul meci din carieră: împotriva unui adversar cu vedere perfectă!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2023, 14:37

Un boxer amator, care este orb, se pregătește pentru primul meci din carieră: împotriva unui adversar cu vedere perfectă!

Un boxer amator, care este orb, va lupta împotriva unui adversar cu vedere perfectă

Boxerul orb Thomas Seres, în timpul unui antrenament / The Sun

Un boxer amator, care este orb, se pregătește pentru lupta sa de debut împotriva unui adversar cu vedere perfectă și sănătoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Seres, în vârstă de 23 de ani, poate vedea doar 3 metri în fața lui. Suferă de glaucom congenital sever. Chiar dacă se folosește de un baston ca să se poată deplasa, acesta va lupta luna viitoare într-un meci caritabil împotriva unui adversar cu vedere normală.

Un boxer amator, care este orb, va lupta împotriva unui adversar cu vedere perfectă

„Întotdeauna mi-am dorit să boxez, dar nu am crezut că voi putea până nu m-am alăturat unei săli de box. Voi da tot ce pot în luptă – câștig, pierd sau egalitate. Boxul este un sport în care ești aproape de adversar, așa că este în favoarea mea, dar o să mă chinui să văd unele dintre loviturile care vin. Sper să nu mă ia mai ușor doar pentru că sunt orb. Va plăti dacă face asta. Am un pumn de K.O!”, a spus Thomas Seres, conform The Sun.

Thomas se antrenează în prezent trei zile pe săptămână, iar în celelalte zile ridică greutăți pentru a fi cât mai puternic posibil. El luptă să strângă bani pentru Cancer Research UK.

Drama prin care a trecut Thomas Seres

Thomas a suferit peste 60 de operații de când s-a născut cu glaucom congenital – o boală rară care afectează vederea. Mama lui, Kelly Seres, a dezvăluit traumele prin care a trecut:

Reclamă

„De când s-a născut, am crezut că ceva nu este în regulă. A avut prima operație la două săptămâni și de atunci a avut mai mult de 60 de operații. Merge la The Combat Academy din Barugh Green de câteva luni și întotdeauna și-a dorit să participe la un eveniment.

L-am pierdut pe bunicul său din cauza cancerului de stomac în urmă cu trei sau patru ani. Au fost foarte apropiați. A trebuit să așteptăm aprobarea din partea medicilor ca să lupte. Am răspunsul săptămâna aceasta – sunt atât de mândră de el. El doar speră să strângă cât mai mulți bani”, a trasmis Kelly Seres, pentru Barnsley Chronicle.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și