Închide meniul

Un luptător a fost executat în Iran imediat după ce a fost condamnat la moarte. Motive de furie pentru Donald Trump

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 16:32

Un luptător a fost executat în Iran imediat după ce a fost condamnat la moarte. Motive de furie pentru Donald Trump

Profimediaimages

Navid Afkari a fost executat în țara natală

  • Navid Afkari și-a pierdut viața
  • Decizia luată de iranieni a făcut înconjurul lumii

Chiar dacă și-a susținut nevinovăția și nu au existat dovezi clare împotriva lui, sportivul de 27 de ani a primit cea mai drastică sentință la începutul acestei luni. Decizia a fost contestată în termeni duri la nivel mondial, dar autoritățile de la Teheran nu au putut fi înduplecate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Navid Afkari, executat în închisoarea Abel-Abad din Shiraz

Au fost proteste de aploare pe străzile din Teheran, fără succes. Inclusiv președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a cerut eliberarea fostului luptător. Insistențele lui nu au fost ascultate de iranieni. Navid Afkari a fost executat la numai 10 zile după ce a aflat că este condamnat la moarte. 

Reclamă

În arest sunt și doi frați ai lui Navid. Amândoi vor sta o lungă perioadă după gratii. Vahid Afkari și Habib Afkari au primit 54 de ani de închisoare, respectiv 27.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile