Închide meniul
Video

Un student vrea să îl bată pe Lee Hammond, campionul mondial de la sala lui McGregor. Gala iFight HEROES e pe 18 martie, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2022, 21:09

Bogdan Blăjan i-a pus gând rău lui Lee Hammond

Captură Antena Sport

Irlandezul de la sala lui McGregor, Lee Hammond, l-a zdrobit pe românul Broştic la debutul în cuşca profesioniştilor. Blăjan e prietenul de la sala din Cluj care vrea să-l răzbune pe român în lupta cu Hammond, care e pe 18 martie la Antena 1 şi pe AntenaPlay.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A doua venire în România cu siguranţă o să fie mai interesantă pentru el„, a spus Bogdan Blăjan. „O să fie foarte pregătit pentru acest eveniment. Foarte pregătit şi o să ne facă mândri„, a spus şi Ionuţ Broştic.
Blăjan vrea sa devină şi avocat. Durul din cuşcă studiază dreptul.

Nu de mult am terminat şi cu sesiunea la facultate, aşa că am fost şi la facultate„, a mai spus Bogdan Blăjan.

Gala iFight HEROES are loc pe 18 martie la Sala Polivalentă, la Antena 1 şi pe AntenaPlay

Colegii lui McGregor luptă la București în gala iFight HEROES 3 ”Bătaie în București” ce va fi transmisă de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Colegii lui McGregor luptă la București într-o gală ce se anunță incendiară. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din București și va fi deschis publicului, biletele fiind deja puse în vânzare. (CLICK AICI pentru a achiziționa bilete la gală)

Reclamă

Lee Hammond și Cian Cowley vor lupta în fața publicului bucureștean, într-o gală în care un alt coleg de-al loc de la SBG Dublin, Ion Pascu, va lupta în main event, cu Rene Wollinger.

De altfel, Ion Pascu și Lee Hammond au luptat și în ultima gală iFight HEROES, din luna noiembrie a anului trecut. Ambii au înregistrat victorii în prima rundă, Pascu prin finalizare la sol iar Hammond prin TKO.

Noua ”achiziție” a circuitului Heroes Fight League este Cian Cowley. Acesta face parte din celebra echipă a lui McGregor, din Dublin. Cei doi sunt prieteni foarte buni, fiind fotografiați împreună la mai multe evenimente.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și