Închide meniul

Usyk s-a antrenat cu un român. Ucraineanul se antrenează în Dubai pentru meciul cu Joshua

Florian Ceafalău Publicat: 21 iulie 2022, 21:32

Reclamă
Usyk s-a antrenat cu un român. Ucraineanul se antrenează în Dubai pentru meciul cu Joshua

Usyk s-a antrenat cu un român. Cei doi s-au antrenat împreună în Dubai, înainte de super meciul din luna august.

Usyk s-a antrenat cu un român în Dubai. Cei doi au luat parte la un antrenament de box, iar la final au făcut o poză împreună. Rareș Popescu este cel care apare în poză cu Usyk. Rareș este multiplu campion național de lupte libere. Acesta se antrenează momentan în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraineanul se antrenează și el în Dubai pentru meciul cu Joshua. Cei doi vor boxa pe 20 august în Jeddah. Este un meci uriaș, în care Joshua speră să își ia înapoi centurile de campion pe care le-a pierdut în septembrie în fața ucraineanului.

Usyk a fugit de război pentru a se putea antrena. Acesta fusese înrolat în armată după invazia Rusiei, dar a primit aprobare din partea statului pentru a plecat din țară pentru acest meci.

Nu este singurul sportiv care a beneficiat de acest lucru. Mai mulți sportivi din sporturile de contact au participat în ultima perioadă la concursuri, deși țara lor este în continuare sub asediul Rusiei.

Joshua, provocat de Fury la un meci … gratuit!

Fury l-a provocat pe Anthony Joshua la un meci de box fără bani implicați. Acesta vrea ca lupta să fie accesibilă tuturor englezilor. Nici măcar în arenă nu se vor cere bani!

Reclamă
Reclamă

”Confirm ce am mai spus până acum. Vreau să boxez pentru toată Anglia, pe gratis, cu Anthony Joshua. Semnez azi. Meciul va fi gratuit la TV iar biletele vor fi de asemenea gratuite. Nu se va face niciun ban din meciul ăsta uriaș. Lupta asta e pentru toată Anglia. Eu sunt cel care face ofertă, accepți sau la revedere”, a spus Fury.

 

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:43

FotoAvionul cu care FCSB trebuia să plece în Scoţia s-a defectat! Primele imagini din aeroport. Ce se întâmplă cu campioana României

9:30

LeBron James a scris istorie alături de fiul său în NBA. Au jucat împreună primul meci oficial la Lakers

9:29

Bernadette Szocs – Orawan Paranang LIVE VIDEO (22:25, AntenaPLAY). Bernie debutează la WTT Champions Montpellier 2024

9:21

Ce mai are voie să facă un pilot? Întrebarea lui Adrian Georgescu, după ce Norris a fost penalizat pentru depăşirea la Verstappen

9:09

Dominic Thiem s-a retras! Austriacul a agăţat la propriu racheta în cui, la Viena. Cifrele unei cariere dominată de accidentări

8:51

Gestul făcut de Istvan Kovacs care i-a „înnebunit” pe Rudiger şi Vinicius. Reacţia imediat a spaniolilor

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola 4 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 5 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 6 FotoCât de frumoasă este soţia lui Alex Dobre! Erika l-a dat peste cap pe noul star al Rapidului
Citește și