Închide meniul

Usyk s-a antrenat cu un român. Ucraineanul se antrenează în Dubai pentru meciul cu Joshua

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 21 iulie 2022, 21:32

Usyk s-a antrenat cu un român. Ucraineanul se antrenează în Dubai pentru meciul cu Joshua

Usyk s-a antrenat cu un român. Cei doi s-au antrenat împreună în Dubai, înainte de super meciul din luna august.

Usyk s-a antrenat cu un român în Dubai. Cei doi au luat parte la un antrenament de box, iar la final au făcut o poză împreună. Rareș Popescu este cel care apare în poză cu Usyk. Rareș este multiplu campion național de lupte libere. Acesta se antrenează momentan în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraineanul se antrenează și el în Dubai pentru meciul cu Joshua. Cei doi vor boxa pe 20 august în Jeddah. Este un meci uriaș, în care Joshua speră să își ia înapoi centurile de campion pe care le-a pierdut în septembrie în fața ucraineanului.

Usyk a fugit de război pentru a se putea antrena. Acesta fusese înrolat în armată după invazia Rusiei, dar a primit aprobare din partea statului pentru a plecat din țară pentru acest meci.

Nu este singurul sportiv care a beneficiat de acest lucru. Mai mulți sportivi din sporturile de contact au participat în ultima perioadă la concursuri, deși țara lor este în continuare sub asediul Rusiei.

Joshua, provocat de Fury la un meci … gratuit!

Fury l-a provocat pe Anthony Joshua la un meci de box fără bani implicați. Acesta vrea ca lupta să fie accesibilă tuturor englezilor. Nici măcar în arenă nu se vor cere bani!

Reclamă

”Confirm ce am mai spus până acum. Vreau să boxez pentru toată Anglia, pe gratis, cu Anthony Joshua. Semnez azi. Meciul va fi gratuit la TV iar biletele vor fi de asemenea gratuite. Nu se va face niciun ban din meciul ăsta uriaș. Lupta asta e pentru toată Anglia. Eu sunt cel care face ofertă, accepți sau la revedere”, a spus Fury.

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și